Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronopoly investeert in huizen en een hotel

Ronopoly investeert in huizen en een hotel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ronopoly.jpg
Cristiano Ronaldo heeft duidelijk geld te veel. De sterspeler van Manchester United en de Portugese nationale ploeg heeft al vier huizen gekocht en heeft nu ook zijn oog laten vallen op een hotel. De middenvelder wordt door zijn ploegmaats al lachend "Ronopoly" genoemd, naar het bordspel Monopoly.

"Als hij zo verder gaat, dan bezit Cristiano straks meer huizen en hotels dan dat er op het bordspel staan", lacht een insider bij Manchester United. Ronaldo wil graag acht miljoen pond (8.905.660 euro) betalen voor een hotel op Porto Santo.

Huizen en winkels
Bovendien is de ster van ManU ook bezig een huis, ter waarde van 6,1 miljoen pond (6.790.566 euro), te bouwen in Portugal. Hij heeft ook al een flat en een villa nabij Lissabon, kocht een huis voor zijn moeder in Madeira en investeerde in enkele winkels voor zijn zus.

"Natuurlijk is het beter in huizen te investeren dan in auto's of andere gadgets", zegt de insider van ManU, "Huizen kunnen nog heel wat geld opbrengen aan huur."

04-02-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff slaat terug naar Faye Dunaway

Hilary Duff slaat terug naar Faye Dunaway

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hilary-duff-1.jpg
Hilary Duff heeft schoon genoeg van de kritiek van actrice Faye Dunaway op haar rol in de remake van 'Bonnie and Clyde'. "Ik denk dat mijn fans die naar de film gaan kijken haar niet eens kennen", zei ze op de Amerikaanse entertainmentzender E!. "Ik vond haar uitlatingen onnodig kwetsend, maar ik zou ook boos zijn als ik er zo uitzag."

"Waarom geen echte actrice?"
Dunaway liet vorige week weten niet blij te zijn met de casting van Hilary Duff. "Konden ze op z'n minst niet een echte actrice casten?", reageerde de 68-jarige actrice, die voor haar rol als Bonnie in 1967 een Oscar-nominatie in de wacht sleepte.

In mei vorig jaar bracht de 21-jarige actrice nog een hommage aan Dunaway in het Amerikaanse magazine Allure, geïnspireerd op Dunaway in haar jongere jaren.

04-02-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra concert Ry Cooder en Nick Lowe

Extra concert Ry Cooder en Nick Lowe

Om Vigilante Man te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.


Het concert van Ry Cooder, die samen met accordeonmeester Flaco Jimenez en de Britse rocker Nick Lowe op tournee gaat, op 21 juni in de Antwerpse Elizabethzaal, is uitverkocht. Daarom werd een tweede concert ingelast, daags nadien op maandag 22 juni, maar dan in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten.
Tickets kosten 95, 85, 75 of 55 euro (inclusief reservatiekosten) en kan je boeken via de website van Bozar of via www.fnac.be. Tickets zijn eveneens te koop in alle Fnac-winkels.

04-02-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney ziet inkomsten met 32 % zakken

Disney ziet inkomsten met 32 % zakken

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/disney.jpg
Stilaan wordt ook duidelijk hoe zwaar de economische crisis de showbusiness treft. Gisteren maakte Disney bekend dat de netto inkomsten van 'the Mouse House' in het eerste kwartaal met 32 proccent is gezakt. De omzet zakte met acht procent tot 9,6 miljard dollar. Het netto inkomen bedroeg 845 miljoen dollar. Dat meldt het filmvakblad Variety.

De inkomsten zakten in de vier afdelingen van het mediaconcern. Zwaarst getroffen is de filmstudio, waar de opbrengsten 26 procent zakten. De televisietak bracht 14 procent minder op.
Disney is het eerste van verscheidene Amerikaanse mediabedrijven dat zijn financiële resultaten ziet aangetast worden door de crisis. Vorige maand maakten Sony en GE slechte resultaten bekend, maar entertainment is bij deze bedrijven slechts een klein deel van hun activiteiten. Later deze week zullen ook Time Warner, News Corp. en andere mediaspelers kwartaalresultaten bekendmaken, maar niemand verwacht dat het beeld daar zonnniger zal zijn dan bij Disney.

04-02-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore en Ashton Kutcher willen baby adopteren

Demi Moore en Ashton Kutcher willen baby adopteren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/demi-moore.jpg
Omdat het via de natuurlijke weg maar niet wil lukken willen Ashton Kutcher (30) en Demi Moore (46) een baby adopteren. De actrice is al sinds september 2005 getrouwd met de zestien jaar jongere acteur. Het koppel hoopt deze zomer een baby te verwelkomen, meldt National Enquirer. Eerder was Moore op haar achttiende getrouwd met rockartiest Freddy Moore (1980-1984). Tussen 1987 en 2000 vormde ze met Bruce Willis één van de meest beroemde Hollywoodkoppels. Uit dat huwelijk heeft Moore drie kinderen: Rumer Glen (20), Scout LaRue (17) en Tallulah Belle (14).

Een bron vertelt: "Ze wilden eigenlijk een eigen kindje, maar hebben zich erbij neergelegd dat het niet gaat gebeuren. Een kindje adopteren lijkt ze de beste oplossing, want ze willen niets liever dan een kind een goede, liefdevolle start in het leven geven. Na alle teleurstellende IVF-behandelingen zijn ze heel enthousiast dat hun droom toch nog uitkomt."

04-02-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Brown wordt voor vijfde keer vader

Bobby Brown wordt voor vijfde keer vader

Om Bobby Brown te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.



Bobby Brown wordt opnieuw vader. Alicia Etheridge, de vriendin van de zanger, is vier maanden zwanger, vertelt zijn manager aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Het stel is tweeënhalf jaar samen.

Al vier kinderen
De 39-jarige Brown, die bekend is van nummers als 'My prerogative' en 'Humpin' around', heeft al vier kinderen uit eerdere relaties. Uit zijn huwelijk met zangeres Whitney Houston, dat in 2006 na veertien jaar op de klippen liep, werd dochter Bobbi Kristina (15) geboren. Met ex-vriendin Melika Williams kreeg hij zoon Landon (22) en met ex-vriendin Kim Ward kreeg hij dochter LaPrincia (18) en zoon Bobby jr. (17).

04-02-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus lacht Aziaten uit met "racistische" fotopose

Miley Cyrus lacht Aziaten uit met "racistische" fotopose

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/miley-cyrus-3.jpg
Tieneridool Miley Cyrus - zelf amper zestien - heeft het ook aan haar been: ze wordt beschuldigd van racisme en het uitlachen van de Aziatische medemens. Voor een privéfoto bootste ze namelijk spleetoogjes na in haar pose. De roep om verontschuldigingen klinkt luid.

Ook Aziatische vriend op foto
De pose is te zien op een persoonlijke foto van Miley en haar vrienden, onder wie een... Aziaat. Toch ziet de OCA, een Amerikaanse organisatie die opkomt voor het sociale en politieke welzijn van Aziaten in de VS, er de onschuld niet van in en eist ze zelfs excuses van de jonge dochter van countryzanger Billy Ray Cyrus. "De Aziaat op de foto maakt het niet aanvaardbaar", aldus directeur George Wu.

04-02-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Hugh Hefner leert op eigen benen staan in realityshow

Ex Hugh Hefner leert op eigen benen staan in realityshow

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kendra-wilkinson-2.jpg
Kendra Wilkinson krijgt haar eigen realityshow. In 'Kendra' wordt de 23-jarige ex-vriendin van Hugh Hefner op de voet gevolgd bij haar vertrek uit de Playboy Mansion en is te zien hoe ze voor het eerst leert op eigen benen te staan. Dat heeft entertainmentzender E! gisteren bekendgemaakt.

Leren koken en boodschappen doen
Wilkinson, die door haar verblijf in de Playboy Mansion gewend was in de watten gelegd te worden, leert koken, schoonmaken, boodschappen doen en rekeningen betalen. Ook haar verloofde, Philadelphia Eagles-speler Hank Baskett, komt aan bod in de serie. Het stel gaat op 27 juni trouwen.

De rondborstige blondine werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de reallifesoap 'The Girls Next Door', dat bij ons te zien is onder de titel 'Girls of the Playboy Mansion'. In de serie wordt Wilkinson samen met playmates Holly Madison en Bridget Marquardt op de voet gevolgd als vriendinnen van Playboybaas Hefner.
'Kendra' is vanaf de zomer te zien op de Amerikaanse buis.

04-02-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham: "Ik voel me meer homo dan vrouw"

Victoria Beckham: "Ik voel me meer homo dan vrouw"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham-14.jpg
Victoria Beckham heeft naar eigen zeggen meer gemeen met homoseksuele mannen dan met vrouwen.

Uit de kast
"Ik hou van vrouwen. Ik heb ze graag als vriendinnen, als interessante mensen om mee te praten. Maar ik ben helemaal weg van homo's. Ik zeg het altijd: die in mezelf zit een homo die uit de kast wil komen".

"Met heteromannen heb ik niets gemeen. Behalve met mijn man, mijn broers en mijn vader, dat begrijp je".

Dochter
Posh, die drie zonen heeft, hoopt dat ze op een dag nog een dochter krijgt. "Als dat gebeurt, zal ik heel blij zijn. Je kan het niet kiezen, maar na drie jongens zou ik graag een meisje hebben", vertelt ze in de Italiaanse editie van Vanity Fair.

Geen verstand van voetbal
De vrouw van voetballegende David Beckham geeft ook toe dat ze niets snapt van voetbal. "Het is leuk om te zien dat David scoort, dan spring ik recht. Maar mijn passies liggen elders. Als David over voetbal praat, luister ik wel, omdat ik weet dat zijn leven rond voetbal draait. Maar ik snap er geen bal van".

Milaan of LA?
Intussen kwam ook aan het licht dat Victoria alles in het werk stelt om David ervan te overtuigen terug in Amerika te komen wonen. "Ze wil David eraan herinneren hoe goed hun leven in Los Angeles wel is. Zo inviteert ze hun vrienden voor feestjes in een poging hem te tonen hoe sterk hun sociaal leven is in de VS. "Victoria nodigt vrienden uit voor barbecues en brunches en dan belt ze David zodat iedereen met hem een praatje kan slaan. Ze wil dat hij alles verneemt over het goede weer, de mensen die rond het zwembad hangen en de kinderen die met hun vriendjes spelen", aldus een bron in The Sun.

David zou liefst van al zijn contract bij Milan verlengen en dus ook in Italië blijven wonen. Victoria van haar kant wil in Los Angeles blijven, waar zij haar carrière uitbouwt en de kinderen school lopen.

04-02-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn hart is dankbaar
Mijn hart is dankbaar


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Connie-Nielsen-006.jpg


MIJN HART IS DANKBAAR

De een heeft een beter geheugen dan de ander.
Dat is een kwestie van oefenen,
en dat is niet gemakkelijk.
Er is echter een geheugen dat met zijn wortels
veel dieper grijpt,tot in het hart.
Iemand was goed voor mij.
Verzorgde me toen ik pijn had.
Was lief voor me toen ik groot werd.
Luisterde naar me toen ik in de put was gezet.
Was blij omdat ik blij was.
Dit deed me goed aan het hart.
Mijn hart vergeet dat niet.
Mijn hart heeft nu kracht.

Mijn hart is dankbaar.
Dankbaar voor zoveel dingen,
dat ik niet weet waar ik moet beginnen.
Ik ben dankbaar voor een aantal webgekken,
die vaak een reactie bij mijn gedichten neerzetten.
Dank jullie wel,
jullie zijn schatten van mensen!!!!

04-02-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
03-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 Unlimited geeft reünieconcert in Hasselt

2 Unlimited geeft reünieconcert in Hasselt

Om No Limit te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.



Ray Slijngaard en Anita Doth gaan weer samen het podium op. Het duo, dat in de jaren negentig de danceformatie 2 Unlimited vormde, treedt op 11 april gezamenlijk op tijdens 'I love the 90's - the party' in Hasselt.

Terugkeer?
Doth en Slijngaard, die dertien jaar geleden na een ruzie een punt zetten achter 2 Unlimited, hebben zin in de reünie. "We konden er echt niet meer omheen", vertelt de 37-jarige zangeres. Doth merkte dat er op internet veel werd gespeculeerd over een terugkeer van 2 Unlimited. "Dat doet ons natuurlijk veel plezier en heeft ervoor gezorgd dat het bij ons ook weer is gaan kriebelen." Slijngaard kijkt ernaar uit om er een 'geweldig feest' van te maken. "Cuz the 90's ain't back till Ray & Anita are back", vult hij zijn collega aan.

Vooralsnog is het optreden tijdens de 'I love the 90's'-party in de Ethias Arena in Hasselt het enige dat 2 Unlimited geeft. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

No limit
2 Unlimited brak in 1991 door met 'Get ready for this'. Met 'No limit' uit 1993 wist het danceduo in meer dan 35 landen de nummer 1-positie te behalen. In totaal verkocht 2 Unlimited meer dan twintig miljoen albums.

Het project en de naam 2 Unlimited waren bedacht door de Belgische producers Jean-Paul De Coster en Phil Wilde. Twee jaar nadat Doth en Slijngaard er de brui aan gaven, probeerde het producersduo 2 Unlimited nieuw leven in te blazen met de zangeressen Romy van Ooijen en Marion van Iwaarden. Het duo had geen succes.

03-02-2009 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe ontnuchtert in New York

Daniel Radcliffe ontnuchtert in New York

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/daniel-radcliffe-1.jpg
Harry Potter-ster Daniel Radcliffe (19) is gefrustreerd omdat hij in de Verenigde Staten geen alcohol mag drinken. "Op onze eerste avond in New York wilden we een stapje in de wereld zetten. Maar dan drong plots tot me door dat je 21 moet zijn om alcohol te mogen drinken", vertelt de Britse acteur in de New York Post. Radcliffe verblijft momenteel in New York voor zijn rol in 'Equus', dat op Broadway opgevoerd wordt.
In de VS mogen jongeren onder 21 jaar geen alcohol drinken en hebben zij geen toegang tot bars of nachtclubs.

Radcliffe, die in zijn geboorteland Groot-Brittannië wel al legaal mag drinken, geeft toe dat de drankwet in Amerika zijn feestplannen gehinderd heeft. Maar, zegt hij: "Binnen een paar jaar kom ik terug."
Radcliffe speelt in het toneelstuk 'Equus' de rol van een 17-jarige introverte staljongen Alan Strang. In het stuk gaat de Brit uit de kleren.

03-02-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzoek Roman Polanski afgewezen

Verzoek Roman Polanski afgewezen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/roman-polanski-2.jpg
Een panel van drie rechters heeft gisteren een verzoek van Roman Polanski afgewezen om alle rechters van het hooggerechtshof in Los Angeles in zijn zaak niet-ontvankelijk te verklaren. De regisseur, die een aanklacht wegens seks met een minderjarige geseponeerd wil zien vanwege "ernstige gerechtelijke fouten", vreest dat de rechters vooringenomen zijn.

"Pietluttig"
Volgens de 75-jarige filmmaker heeft een woordvoerder van de rechtbank tegen verschillende media gezegd dat Polanski aanwezig moet zijn bij een hoorzitting in de zaak. De openbaar aanklager noemde het verzoek "pietluttig" en gebaseerd op "slechts gevolgtrekkingen zonder feitelijke basis".

Nieuwe hoorzitting
De zaak is nu terugverwezen naar de rechter, die in eerste instantie over het verzoek op sepot zou beslissen. Vandaag wordt een nieuwe hoorzitting gepland, waarin wordt bepaald of Polanksi vanuit Frankrijk naar Los Angeles moet komen om bij de behandeling van zijn verzoek aanwezig te zijn.

Polanski, bekend van klassiekers als 'Rosemary's Baby' en 'Chinatown', zou in 1977 een toen 13-jarig meisje tot seks hebben gedwongen. Hij bekende destijds schuld, maar vluchtte naar Frankrijk voordat de rechter een vonnis kon vellen.

03-02-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry wil meer kinderen

Halle Berry wil meer kinderen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/halle-berry-3.jpg
Halle Berry en haar vriend Gabriel Aubry hebben al een dochtertje van tien maanden, maar willen hun gezin graag uitbreiden. "Nahla heeft een broertje of zusje nodig", vertelt Aubry aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik vind dat heel belangrijk."

Zelf zeven broers en zussen
Het Canadese fotomodel kent naar eigen zeggen niemand die maar één nakomeling op de wereld zette. "Ik ben een voorstander van grote gezinnen", zegt Aubry, die zelf zeven broers en zussen heeft. Zijn acterende vriendin is op de hoogte van de plannen voor gezinsuitbreiding. "Ze vindt het prima", vertelt hij.

Ontmoeting tijdens fotosessie
De 33-jarige Aubry is ruim drie jaar samen met de negen jaar oudere Berry, die bekend is van films als 'X-men', 'Swordfish' en 'Monster's Ball'. Het stel leerde elkaar kennen tijdens een fotosessie voor het Italiaanse modemerk Versace.

03-02-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarkozy gaat eindelijk samenwonen met Bruni

Sarkozy gaat eindelijk samenwonen met Bruni

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/carla-bruni-6.jpg
Bijna een jaar na zijn huwelijk met Carla Bruni is de Franse president Nicolas Sarkozy eindelijk gaan samenwonen. Het presidentiële koppel heeft zich in het bevolkingsregister laten inschrijven op het adres van zijn vrouw in het 16e arrondissement in Parijs. Sarkozy trouwde op 2 februari 2008 in intieme kring in het Elysée-Paleis. Bruni wilde echter niet officieel intrekken in het paleis vlakbij de Champs-Elysées waar de presidenten van de Franse Republiek traditioneel kantoor houden en wonen.

Disneyland
Aan de trouwpartij gingen publieke optredens vooraf die in de pers veel aandacht trokken, zoals een bezoek aan Disneyland en een vakantie in Egypte. Inmiddels doen de hyperactieve president en het Italiaanse model annex zangeres het wat rustiger aan op vlak van opvallen in de media. Sarkozy lag onder vuur als 'bling-bling-president' vanwege het vermeende gebrek aan waardigheid bij zijn optreden als staatshoofd. Bruni wilde weliswaar niet intrekken bij haar man, maar zij heeft inmiddels wel een Frans paspoort.

03-02-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan veroorzaakt heisa op Super Bowl-vlucht

Lindsay Lohan veroorzaakt heisa op Super Bowl-vlucht

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-15.jpg
Lindsay Lohan veroorzaakte heisa op haar vlucht naar de Super Bowl omdat de actrice niet in eerste klasse kon vliegen. Haar medepassagiers lachten hartelijk om het voorval. Lohans sterrenstatus is duidelijk aan het vervagen en ook in haar privé-leven blijft ze ruziën met haar geliefde Samantha.

Bezoek in het hiernamaals
De 22-jarige Lindsay veroorzaakte chaos vóór ze vertrok met een Delta-vlucht naar de Super Bowl: de vliegtuigmaatschappij kon haar geen stoeltje in eerste klasse geven aangezien de vlucht reeds overboekt was. Volgens een ingewijde lachten de andere passagiers haar uit door haar gênant en ongepast gedrag. Ze maakte een scène en waarschuwde een vriend die met haar reisde: "Je komt me best bezoeken in het hiernamaals in het geval ik sterf." Gelukkig voor Lindsay moest ze niet lijden in de levensgevaarlijke 'business' of 'economy'-klasse aangezien ze na haar amusante vertoning toch een zitje kreeg in eerste klasse. Oef!

Opnieuw ruzie met geliefde
Het lijkt er echter op dat de 'Mean Girls' -ster achtervolgd wordt door nog grotere problemen in haar persoonlijk leven. Lindsay vergezelde de avond voordien Samantha Ronson op een feestje en de twee hadden opnieuw ruzie. Blijkbaar zou een boze Lindsay kettingrokend voortdurend in de buurt van DJ Samantha gehangen hebben, Samantha bleef hierbij niet gespaard van haar boze blikken. Lindsay zou onophoudelijk Samantha's blackberry en haar berichten gecontroleerd hebben tot een onvermijdelijke vete uitbrak. Het tweetal verdween even later naar de damestoiletten om het "uit te praten" en ze kwamen lachend terug buiten. "Ze verbreken voortdurend hun relatie," vertelt een bron. "Samantha laat Lindsay niet gaan, ze heeft immers geen carrière zonder haar."

Verborgen alcohol?
En terwijl het feest tot de ochtend doorging en iedereen genoot van een glaasje, dronk de "bekeerde" en afgekickte Lindsay zogezegd enkel Red Bull, hoewel het gerucht gaat dat alcohol werd gevonden onder Lohans tafel. Tot zover een afgekickte Lindsay!

03-02-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes tekent exclusiviteitscontract bij deMensen

Tom Waes tekent exclusiviteitscontract bij deMensen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-waes.jpg
Programmamaker Tom Waes, bekend van 'Tragger Hippy' en 'Tomtesteron', heeft een exclusiviteitscontract ondertekend met productiehuis deMENSEN. Waes werkt op dit moment aan een tweede reeks 'Tomtesteron'.

03-02-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney neemt zoontjes mee op sexy tournee

Britney neemt zoontjes mee op sexy tournee

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-34.jpg
Sean Preston (3) en Jayden James (2) gaan met hun moeder Britney Spears mee op tournee. Dat laat de zangeres weten op haar blog. Ze ontkent daarmee geruchten dat de twee maanden durende toer in gevaar was omdat ze haar kinderen niet mee zou mogen nemen.

"Sexy show"
Ex-man Kevin Federline heeft de volledige voogdij over de jongetjes, maar Spears heeft voor bijna de helft van de tijd bezoekrecht. De Circus Tour gaat op 3 maart van start in New Orleans en komt 28 april ten einde in Chicago. De 27-jarige popster kijkt uit naar de toer, zo laat ze weten. "Ze geniet van de repetities en kan niet wachten tot ze weer voor een publiek kan optreden", is te lezen op haar website.

Special effects
Ontwerper Jamie King onthult details over de toer. "De show is sexy, grappig en zit vol verrassingen", vertelt ze. Zo zit de 'innovatieve' show vol special effects en zijn er slangenmensen en dansers te zien.

03-02-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow niet opgezet met seksvoorstel Jonathan Ross

Gwyneth Paltrow niet opgezet met seksvoorstel Jonathan Ross

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gwyneth-paltrow-6.jpg
Gwyneth Paltrow heeft onthuld dat haar familie razend was toen de BBC-presentator Jonathan Ross haar vorig jaar in zijn talkshow grappend vertelde dat hij haar zou n**ken en dat ze er duidelijk om vroeg. "Die uitspraak was vooral schokkend voor mijn schoonvader", stelt Paltrow in een interview.

Vader overleden
Paltrows schoonvader is boekhouder Anthony Martin, de vader van Coldplay-zanger Chris Martin. Paltrows vader, filmproducer Bruce Paltrow, overleed zes jaar geleden aan keelkanker.

De opmerking van Ross, die hij in april vorig jaar in zijn vrijdagavondshow maakte, werd al door de BBC-waakhond veroordeeld als 'gratuit en redactioneel niet gerechtvaardigd'.

Schorsing Jonathan Ross
Paltrow is wel rijkelijk laat met haar reactie, die ze laat optekenen in een interview voor het magazine Elle. Tien dagen geleden kwam er een eind aan de drie maanden schorsing die de BBC Ross oplegde nadat hij samen met komiek Russell Brand obscene berichten had nagelaten op het antwoordapparaat van Andrew Sachs, de acteur die Manuel speelt in 'Fawlty Towers'.

Drank en drugs
In het interview stoft Paltrow ook haar wat muffe imago af en zegt ze dat ze kan genieten van een goed glas rode wijn, Martini en Guinness. Ze stelt ook dat ze is gestopt met roken... tot haar zeventigste verjaardag, dan wil ze opnieuw beginnen. Ze laat tussen de lijnen zelfs verstaan dat ze drugs gebruikt.

Wanneer ze het heeft over haar vriendin Courtney Love, de weduwe van Nirvana-voorman Kurt Cobain, zegt ze: "Ik denk niet dat ze nog klasse A-drugs neemt (cocaïne en heroïne, nvdr). Misschien enkel klasse C (cannabis en kalmeermiddelen, nvdr). Daar is niets aan, dat gebruiken we toch allemaal, ha, ha, ha".

Voor het eerst praatte Paltrow ook honderduit over de dood van haar vader, en hoe ze denkt dat ze hem had kunnen redden. Bruce Paltrow overleed in 2002 aan keelkanker.

Voeding en kanker
Gwyneth daarover: "We waren in Italië om mijn dertigste verjaardag te vieren. Hij werd behandeld voor zijn kanker, maar overleed aan een dubbele longontsteking. Mijn belangstelling voor gezond eten stamt uit mijn vaders overlijden. Jaren geleden ontmoette ik een macrobiotische raadgeefster die zichzelf van kanker genas door haar manier van eten. Nadat mijn pa geopereerd was, ging hij bij die vrouw op consultatie. Ze zei hem dat hij zich volledig moest ontgiften, omdat de kanker anders zou terugkomen. En dat gebeurde ook, vier en een half jaar nadat ze dat had gezegd", vertelde Paltrow aan de interviewer, daarbij boos met haar hand op de tafel slaand.

"Ik geloof dat er een direct verband is tussen kanker en de milieuvervuiling en de bewaarmiddelen in ons voedsel".

Doodsangst
Paltrow voegt er aan toe dat ze het nog altijd moeilijk heeft met de dood van haar vader. "Het achtervolgt me tot vandaag. De voorbije twee jaar heb ik twee keer een longontsteking gehad, en dat is waar hij uiteindelijk aan is overleden. Ik heb mijn eigen doodsangst. Telkens ik een verkoudheid vat, slaat die weer toe. Dat is een uitdaging voor mij, om van die angst verlost te raken".

Goede, goede Chris Martin
Hoogst uitzonderlijk praat Paltrow ook over haar man, Chris Martin, met wie ze twee kinderen heeft. "Ik sta er nog steeds van versteld dat hij me in die moeilijke periode is blijven steunen. Ik was een wrak. Hij heeft een zachtheid en een spirituele betrokkenheid die je niet vaak treft. Hij heeft een enorme bereidheid om anderen te begrijpen. Chris is een goede, goede man".

03-02-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna stelt nieuw lief voor aan haar kinderen

Madonna stelt nieuw lief voor aan haar kinderen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna-39.jpg
Madonna (50) heeft haar nieuwe vriend Jesus Luz (22) aan twee van haar drie kinderen voorgesteld. De zangeres ging met het 22-jarige Braziliaanse model in New York dineren in het gezelschap van haar dochter Lourdes (12) en adoptiezoon David (3).

Chemie
"De chemie tussen Madonna en Jesus was niet te miskennen. Lourdes leek geïnteresseerd om de nieuwe vriend van haar mama te leren kennen", aldus een ooggetuige.

Na het eten ging Madonna winkelen met Lourdes, de dochter die ze kreeg met haar voormalige fitnesstrainer, de Cubaan Carlos Leon.

Fotosessie
Madonna ontmoette Jesus in december toen de twee een fotosessie deden voor het Amerikaanse modemagazine W. Naar verluidt was ze zo aangetrokken tot het jonge model dat ze hem prompt uitnodigde om mee met haar op tournee te gaan.

Sinds hij aan Madonna wordt gelinkt, heeft de carrière van Jesus een vlucht genomen. Hij zit inmiddels bij een ander agentschap en zijn gage is enorm toegenomen. "Hij vraagt nu 135.000 dollar per show. Vorig jaar deed hij dezelfde job voor heel wat minder", aldus een bron op de Braziliaanse modewebsite Glamurama.

Klap voor Guy Ritchie
Madonna's nieuwe affaire is wellicht een klap in het gezicht van haar ex Guy Ritchie. Die verloor vorige week zijn strijd om het hoederecht over zonen Rocco en David. Die mogen van de rechter permanent bij hun moeder in New York gaan wonen, terwijl Ritchie de kinderen bij hem in Londen wilde houden.

Na bijna acht jaar huwelijk met Ritchie werd Madonna ook romantisch gelinkt aan de Amerikaanse baseballspeler Alex 'A-Rod' Rodriguez.

03-02-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!