Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman bedroefd over uitlekken 'Wolverine'

Hugh Jackman bedroefd over uitlekken 'Wolverine'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/hugh-jackman.jpg?t=1239195752
Hugh Jackman.

Hugh Jackman is diepbedroefd over het uitlekken van zijn nieuwe film 'X-Men Origins: Wolverine'. De rolprent verscheen vorige week op internet, een maand voor de officiële release.

Ferrari zonder lak
De uitgelekte versie is volledig, maar er moet nog aan geschaafd worden. "Het is net een Ferrari zonder lak", zei hoofdrolspeler Jackman. "Het is een serieus misdrijf en het is ongetwijfeld erg teleurstellend." De acteur zei te denken dat veel fans toch naar de bioscopen zullen gaan.

Columnist ontslagen
Maandag ontsloeg het Amerikaanse Fox News een columnist nadat hij een recensie had geschreven van 'Wolverine'. Hij stelde dat het downloaden van de rolprent van Twentieth Century Fox veel makkelijker was dan door de regen naar de bioscoop te gaan. Fox News en Twentieth Century Fox vallen allebei onder Rupert Murdoch's News Corp.

Vervolging
Volgens de filmmaatschappij is de FBI een onderzoek gestart en wordt degene die verantwoordelijk is voor het lek vervolgd. Donderdag ontkende een Australisch bedrijf dat aan de visuele effecten voor 'Wolverine' werkte verantwoordelijk te zijn voor het lekken van de film. De naam van het bedrijf is te zien in de uitgelekte versie.

08-04-2009 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay ontkent plagiaat

Coldplay ontkent plagiaat

Om Viva La Vida te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



De Britse rockgroep Coldplay, die voor plagiaat vervolgd wordt door de Amerikaanse gitarist Joe Satriani, ontkent een nummer te hebben gekopieerd. De band stelt dat het nummer van Satriani "originaliteit mist", blijkt uit gerechtelijke documenten.

Gitaarvirtuoos Satriani, gekend voor zijn instrumentale composities, is in december een juridische procedure gestart tegen Coldplay. Hij beweert dat de bandleden "enkele belangrijke passages hebben gekopieerd" uit zijn nummer 'If I Could Fly' uit 2004. Het gewraakte nummer heet 'Viva la vida' en is de titelsong van Coldplay's laatste album.

Toeval
In een eerdere reactie liet de frontman van Coldplay, Chris Martin, weten dat elke overeenkomst "op toeval berust". In de allereerste formele verklaring, maandagavond opgenomen tijdens een hoorzitting in Los Angeles, verzekert Coldplay dat 'If I Could Fly' originaliteit mist".

Het album 'Viva la vida' leverde de groep de beste albumverkoopcijfers van 2008 op. In totaal gingen 6,8 miljoen exemplaren van 'Viva la vida' over de toonbank. Een mooi resultaat dat nog eens werd beloond met drie Grammy Awards.

08-04-2009 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise gaf al miljoen uit aan opvoeding dochter van 2

Tom Cruise gaf al miljoen uit aan opvoeding dochter van 2

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/tom-cruise-2.jpg?t=1239195126
Tom Cruise met dochtertje Suri.

Tom Cruise en Katie Holmes willen, zoals de meeste ouders, enkel het beste voor hun kinderen. Maar zij hebben uiteraard wel net iets meer geld om uit te geven en dat laten ze graag zien. De opvoeding van Suri, die drie wordt op 18 april, mocht tot nog toe al een miljoen dollar kosten (ongeveer 760.000 euro). Vreemde talen, kunst en dans, voor niks gaat de zon op.

Supertalent
"Wat Suri wil doen, maakt Tom niet uit. Zolang ze het maar béter kan doen als om het even welk ander kind", zegt een vriend des huizes aan National Enquirer. "Tom en Katie geloven rotsvast dat Suri uitermate getalenteerd is. Ze leert Frans en Spaans en heeft een privéleraar die elke week langskomt."

"Suri danst ook graag en dus mag ze urenlang ballet, moderne dans en tapdansen oefenen. Dagelijks. Ze krijgt bovendien privéles turnen en leert ook voetballen."

Beckham-kids
Samen met de Beckham-kids, Romeo (6) en Cruz (4), gaat Suri ook naar de Los Angeles' Children's Art Studio. Katie is er namelijk van overtuigd dat het optrekken met oudere kinderen de ontwikkeling van Suri ten goede komt. Als toetje wil Tom Cruise ook nog dat zijn dochtertje haar muzikaal talent aanscherpt. "Piano en viool staan nog op het to-do-lijstje. Alleen nog een gaatje vinden in de drukke agenda van dochterlief", besluit de anonieme bron.

08-04-2009 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh zet trend met eighties schoudervullingen

Posh zet trend met eighties schoudervullingen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/victoria-beckham-1.jpg?t=1239194854
Victoria Beckham zal zich zelden twee keer laten spotten in dezelfde outfit. Voor haar lederen jasje met eightieslook en schoudervullingen maakt ze graag een uitzondering. Ze droeg het al drie keer sinds begin april en start zo een trend.

Balmain
Het nieuwste lievelingsjasje van Posh is een zwart lederen exemplaar met van Balmain ter waarde van ongeveer 3.000 euro. Ze droeg het op een gebleekte skinnyjeans van meer dan 1.000 euro, een zijden topje, een grote Birkin handtas en natuurlijk de noodzakelijke killerheels. Een week eerder ging ze ook al met het jasje en de kids naar een wedstrijd van manlief kijken. Toen combineerde ze het met een donkere skinny jeans, een gelijkaardig topje en dezelfde stiletto's.

Catwalk
Het jasje valt zo op omdat het brede, scherpe schoudervullingen en grote knopen heeft. De comeback van de schoudervullingen startte in vorige winter op de catwalks, dit ging van heel rechte, uitgesproken epauletten tot meer rondere, subtielere vormen. Posh is dus weer helemaal mee met de comeback van de eighties, ze durft wel wat extremer te gaan dan de meeste fashioniasta's. Ook Rihanna probeerde de trend uit, maar met minder succes. Ze leek wel met haar kanten blouse van Balmain uit Dynasty weg gelopen, de soap die de epauletten populair maakte.

Slanker
Hoewel de schoudervullingen niet makkelijk te dragen zijn, je moet er veel zelfvertrouwen voor hebben, is het een handig trucje om slanker te lijken. Het benadrukt namelijk je schouders en zo lijkt je taille dunner.

08-04-2009 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hele erfenis van Kurt Cobain van 750 miljoen dollar foetsie

Hele erfenis van Kurt Cobain van 750 miljoen dollar foetsie

Om Rape Me Live te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De volledige nalatenschap van Nirvanazanger Kurt Cobain - goed voor een slordige 750 miljoen dollar of 565 miljoen euro - lijkt wel in rook te zijn opgegaan. Begunstigden - nu slachtoffers - zijn Cobains weduwe Courtney Love en hun dochter Frances Bean. Vermoed wordt dat het om een heuse witwaszwendel gaat.

Daklozen
Volgens de New York Post werden de identiteitsgegevens van Cobain, Love en Frances Bean misbruikt om huizen in heel de Verenigde Staten te kopen en weer te verkopen. "We botsten op een heel netwerk van huizen die werden gekocht, doorverkocht en gebruikt om geld wit te wassen, voor een bedrag dat oploopt tot 500 miljoen dollar (375 miljoen euro)", zegt de advocate van Courtney Love. "Elk huis dat we kunnen recupereren, schenken we aan mensen door de crisis geen dak meer boven hun hoofd hebben."

Bernard Madoff
45 miljoen dollar cash geld verdween uit de erfenis van Kurt Cobain, en nog eens voor 705 miljoen onroerend goed. "Nooit zag ik zo'n hebzucht en morele schanddaad", zei advocate Rhonda J. Holmes. "Deze zaak zal Bernard Madoff warm en schattig doen lijken."

Te laat ontdekt
"Tot nog toe konden we amper 30 miljoen dollar traceren. Maar er is nog veel meer. Love heeft de fraude pas ontdekt toen al het geld weg was", aldus Holmes.

Kurt Cobain was de zanger van de wereldberoemde grunge-band Nirvana uit de jaren '90. Hij pleegde zelfmoord bij hem thuis in 1994.

08-04-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iets van toen
Iets van toen


http://img19.imageshack.us/img19/1654/ladygagathefame1.jpg


soms dan denk ik terug
aan  de zwarte bladzijden
van mijn boek des levens
even terug naar iets
waarvan ik weet
wat ik toch
nooit zal vergeten
 
iets van toen
wat ik plaatste in het nu
waar ik mee en zonder
heb leren leven
soms heel bewust
sta ik even stil  zonder mij
te laten overvallen
door plotselinge emotie’s
 
bewust terug naar toen
die zwarte dag
op een dag vol zon
waaraan ik wil denken
wanneer ik wil

08-04-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
07-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB King, Jamie Lidell en Marianne Faithfull op Gent Jazz Festival
BB King, Jamie Lidell en Marianne Faithfull op Gent Jazz Festival

Om BB King te bekijken druk op de foto.
Zet de Player links boven af A.U.B.

.
Jazzfans zullen deze zomer tijdens het Gent Jazz Festival kunnen genieten van optredens van onder meer Joe Jackson, George Benson en BB King en van een Nina Simone tribute. Het -bijna- volledige programma van het festival werd dinsdag in Gent voorgesteld. Onder meer George Benson, Richard Gailliano All Star Quartet, Jamie Lidell, Marianne Faithfull en Jamie Cullum treden als hoofdact op. Het festival wordt, net als vorig jaar, over twee festivalweekends verdeeld, met pure jazz in het eerste en fusion in het tweede luik.

Nieuw is een gratis festivalcafé aan de ingang van de Bijlokesite, waar de muziekwedstrijd 'Jong Jazztalent Gent' zal plaatsvinden.

Het festival start op 8 juli met een 'Special Night' rond blueslegende BB King. Opener van het festival is Bender Banjax, winnaar van het Jong Jazztalent Gent in 2008. Andere hoogtepunten in het eerste festivalweekend zijn onder meer de Amerikaanse pianist Fred Hersch, jazzgitarist George Benson en Richard Galliano All Star Quartet.

Nina Simone's dochter brengt op 9 juli een tribute aan de 'High Priestess of Soul', met Dianne Reeves, Lizz Wright en Angelique Kidjo. Voor het eerst zal, ook op 9 juli, de finale van de International Composition Contest voor big band composities van het Brussels Jazz Orchestra op het Gent Jazz Festival worden gehouden.

In het tweede luik, van 12 tot 19 juli, passeren onder andere Jamie Lidell, Leela James, Marianne Faithfull, Joe Jackson en Lady Linn & Her Magnificent Seven de revue. Naast het festivalcafé en de samenwerking met BJO zijn er dit jaar nog een aantal nieuwigheden. Zo is er tijdens de Gentse Feesten elke dag een concert van Frederik Croene en Timo van Luijk in het Augustijnenklooster.

Tijdens het jazzfestival zelf worden er elke dag jamsessies gehouden in het NH Hotel in de Belfortstraat, in samenwerking met het Conservatorium. Het festival tekende onlangs een structureel samenwerkingsakkoord met de Hogeschool Gent, die op deze manier haar conservatoriumstudenten meer in contact wil brengen met het werkveld.

Gent Jazz Festival vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 19 juli. Tickets kosten 27 euro in voorverkoop en 32 euro aan de kassa, behalve op 8 juli, wanneer BB King-fans respectievelijk 37 of 42 euro moeten betalen. Er is ook een driedagenpas verkrijgbaar voor 68 euro.

07-04-2009 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney breidt tournee wellicht uit naar Europa

Britney breidt tournee wellicht uit naar Europa

Om Everytime te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De tournee van Britney Spears wordt wellicht uitgebreid naar Europa en Australië. Daarover hebben de vader van de zangeres, die de zaken van zijn dochter behartigt, en haar advocaten gisteren gesproken. Er zijn echter nog geen beslissingen genomen. Op 14 april staat een nieuw overleg gepland.

Jamie Spears werd vorig jaar aangewezen als bewindvoerder over zijn dochter, nadat zij tweemaal gedwongen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis was beland. Alle zakelijke beslissingen die de 27-jarige zangeres aangaan worden nu door haar vader genomen.

Het Amerikaanse en Canadese gedeelte van Britneys 'Circus'-tournee ging 3 maart van start in New Orleans en eindigt op 5 mei in Montreal. Daarna staat ze twee weken in de O2 Arena in Londen.

07-04-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Geri Halliwell: "Victoria Beckham is meer mijn type"

Ex Geri Halliwell: "Victoria Beckham is meer mijn type"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/geri-halliwell.jpg?t=1239107481
Het plaatje leek te kloppen, maar Geri besliste daar anders over.

Fabrizio Politi werd onlangs gedumpt door ex-Spice Girl Geri Halliwell, maar beweert gelukkig te zijn met de breuk. "Victoria Beckham is meer mijn type vrouw", liet hij optekenen. "Victoria is gewoon verfijnder en eleganter", weet De Telegraaf.

Politi heeft zich naar eigen zeggen flink vergist in zijn ex-verloofde. "Ik zocht een mooie vrouw met wie ik een gezin kon starten. Ik dacht dat ik haar had gevonden in Geri."

"Geri werd op een ochtend wakker en besloot het huwelijk af te blazen. Ze vindt het heerlijk om een relatie te hebben, maar ze heeft eigenlijk genoeg aan haar dochtertje Bluebell", wisten vrienden van Geri te vertellen na de breuk.

07-04-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochtertje voor Brits popidool Gareth Gates

Dochtertje voor Brits popidool Gareth Gates

Om Suspicious Minds te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
De Britse zanger Gareth Gates is vader geworden. De vrouw van het popidool, Suzanne Mole, beviel gisteren van dochtertje Missy. Het meisje is het eerste kind van de 24-jarige artiest en het glamourmodel.

"We zijn zo blij", werd Gates geciteerd door BBC News. "Missy is een prachtig meisje en we kunnen niet wachten om onze tijd samen als een gezinnetje door te brengen." Gates en de 33-jarige Suzanne zijn bijna zeven jaar een koppel. Afgelopen zomer stapten ze in het huwelijksbootje.

In 2002 werd Gates tweede in de Britse versie van Idols, achter Will Young. Hij viel tijdens de talentenjacht niet alleen op door zijn talent maar ook omdat hij stotterde. Sinds zijn deelname aan Idols stond hij in Groot-Brittannië vier keer bovenaan de hitlijsten met een single.

07-04-2009 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga redt meisje in moeilijkheden tijdens concert

Lady Gaga redt meisje in moeilijkheden tijdens concert

Om Poker Face te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B



.
Lady Gaga heeft het goed voor met haar fans. Dat bewees de zangeres toen ze een jonge fan te hulp schoot. Het meisje werd tijdens een concert bijna vertrappeld.

In Ierland ging het bijna mis toen een jong meisje voor het podium bijna werd verdrukt door het enthousiaste publiek. Lady Gaga aarzelde geen moment toen ze het zag gebeuren en zorgde ervoor dat het meisje uit de menigte werd gehaald. Bovendien besloot de zangeres haar uit te nodigen voor een meet & greet backstage, waar het er emotioneel aan toe ging, weet De Telegraaf.

"Ik had echt een rotdag en was erg emotioneel", aldus Lady GaGa. "Na het concert zei een medewerker me dat het meisje aan het huilen was omdat ze niet kon geloven dat ze mij ging ontmoeten. Ik ging naar haar toe en moest ook huilen. We hebben met z'n tweeën gehuild. Ik heb haar bedankt want ze heeft me zo een goed gevoel gegeven."

07-04-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy flirt met bodyguard

Amy flirt met bodyguard

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Amy Winehouse kan het tegenwoordig uitstekend vinden met haar bodyguard Neville. De zangeres werd flirtend met hem gespot op St Lucia, waar ze begin dit jaar afkickte en werkte aan haar nieuw album.

Het duo wandelde arm in arm terwijl Winehouse zich tegen Nevilles gespierde lijf vleide. Even daarvoor had Amy andere vakantiegangers en inwoners van het vakantieparadijs nog geschokt door (opnieuw) topless rond te lopen.

De zangeres is naar verluidt van plan een huis te kopen op het eiland, weet The Sun.

07-04-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sigrid Spruyt en Raymond van het Groenewoud getrouwd

Sigrid Spruyt en Raymond van het Groenewoud getrouwd

Om Meisjes te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.



.
Raymond van het Groenewoud en Sigrid Spruyt gaven elkaar maandag onverwacht het officiële jawoord. In het Brugse stadhuis werden ze gehuwd op een, dixit Raymond, "zonnige en gelukkige dag".

07-04-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay: "Breuk met Samantha is niet definitief"

Lindsay: "Breuk met Samantha is niet definitief"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/lindsay-lohan-6.jpg?t=1239105054
Lindsay Lohan heeft bevestigd dat zij en haar vriendin Samantha Ronson uit elkaar zijn. Volgens de 22-jarige actrice is de breuk echter niet definitief. "We hebben even een pauze ingelast, zodat ik me op mezelf kan focussen", verklaarde ze tegenover de Amerikaanse zender E!.

Afgelopen weekend verschenen er in verschillende Amerikaanse media al berichten over een breuk tussen de actrice en de 31-jarige dj, die ruim een jaar een relatie hadden. Lindsay zou via online berichtenservice Twitter verschillende berichten hebben geplaatst, waarin ze Ronson onder meer beschuldigde van vreemdgaan en drugsgebruik.

07-04-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendra Wilkinson: "Postzegel op brief? Oeps, dat wist ik niet"

Kendra Wilkinson: "Postzegel op brief? Oeps, dat wist ik niet"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kendra-wilkinson.jpg?t=1239104668
Kendra Wilkinson (l) met haar vroegere huisgenoten Holly Madison (m) en Bridget Marquardt (r).
http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kendra-wilkinson2.jpg?t=1239104846
Kendra Wilkinson is zich volledig aan het voorbereiden op haar trouw en haar onafhankelijk leven. Dat gebeurt met vallen en opstaan na haar zorgenloze leventje in de Playboy Mansion.

Kendra ontdekte dat ze een postzegel op een brief moet plakken. "De eerste keer dat ik alleen een brief op de post deed, was ik een postzegel vergeten. Mijn moeder kon niet geloven dat ik zo dom was, maar ik had nog nooit in mijn leven een brief gepost, hoe moest ik dat nu weten", was het verweer van de 23-jarige schone.

"Dat was voor mij toch wel het grootste domme blondjes-moment uit mijn leven." Kendra is momenteel ook druk in de weer met haar eigen reality show. Binnenkort kan dus iedereen meekijken in haar nieuwe leven. Het postzegel-incident zal ongetwijfeld niet de laatste flater zijn van de toekomstige mevrouw Hank Baskett.

07-04-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown pleit onschuldig voor mishandeling Rihanna

Chris Brown pleit onschuldig voor mishandeling Rihanna

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/chris-brown-7.jpg?t=1239104306
De Amerikaanse muzikant Chris Brown pleit onschuldig voor de mishandeling van zangeres Rihanna.

De 19-jarige Brown werd in het gerechtsgebouw van Los Angeles vergezeld door familieleden en zijn advocaat Mark Geragos, ook gekend als de advocaat van Michael Jackson. Hij werd opgewacht door heel wat fotografen.

Brown riskeert een celstraf van bijna vijf jaar als hij schuldig wordt bevonden aan de mishandeling. Rihanna zelf was niet aanwezig in de rechtbank. De volgende zitting in de zaak vindt plaats op 29 april.

07-04-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 dagen genegeerd
2 dagen genegeerd


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Scarlett_Johansson_101-1024.jpg?t=1239026999



Het liefst had ik je laten vallen
Niemand zal meer mijn leven verknallen
Bijna 2 dagen genegeerd
Ik weet het, ik doe alles verkeerd.
Het is dat je me niet begrijp,
dat kan ik het niet kwalijk nemen..
Toch wordt ik boos en komen er weer problemen
Al twee dagen huil ik, ik voel me zo slecht..
Jij weet niet was het is, ik wil het uitleggen..
Dat is toch terecht?
Wij begrijpen elkaar verkeerd..
Ik moet je meer zien, dan zul je het snappen misschien..
Ik heb aangeleerd, altijd vrolijk te zijn..
Vooral voor andere mensen..
Ik kan moeilijk praten, ik kan niet zomaar alles zeggen..
Ik heb tijd nodig om je dingen uit te leggen.
Het gaat helemaal verkeerd, ik doe alleen voor jou m'n best
Niet voor me zelf, niet voor de rest...

07-04-2009 om 10:52 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
06-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrie Underwood geëerd op countrygala

Carrie Underwood geëerd op countrygala

Om Last Christmas te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Carrie Underwood is gisteravond tijdens de Academy of Country Music Awards in Las Vegas uitgeroepen tot entertainer van het jaar. De voormalige Idols-winnares zei dat ze de afgelopen vier jaar veel mooie momenten heeft gekend, maar dat deze onderscheiding het hoogtepunt is. "Ik had nooit verwacht genomineerd te worden en nooit gedacht te winnen." Ze zei trillend dat ze niet wist wat te zeggen en bedankte God en haar fans.

Dixie Chicks
Underwood, die ook de prijs won voor beste zangeres, is de eerste vrouw die deze eer te beurt valt sinds de Dixie Chicks in 2000. De prijs wordt al bijna veertig jaar uitgereikt, en kende zeven keer een vrouw als winnaar. De afgelopen vier jaar won Kenny Chesney. Hij zoende Underwood voordat ze haar prijs ging ophalen.

06-04-2009 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saxofonist Bud Shank (82) overleden

Saxofonist Bud Shank (82) overleden

Om Nature Boy te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De Amerikaanse saxofonist en fluitist Clifford 'Bud' Shank is vorige week op 82-jarige leeftijd overleden. Dat is bekendgemaakt op zijn website.

The Mamas and the Papas
Shank werkte met onder anderen saxofonist Charlie Barnet, trompettist Shorty Rogers, pianist Stan Kenton en The Mamas and the Papas. Zo werden de fluittonen die te horen zijn in hun hit 'California Dreamin'' door hem verzorgd.

Wereldmuziek
Shank was een van de eerste jazzmusici die zich bezighielden met wereldmuziek. Hij speelde samen met de Braziliaanse muzikant Sergio Mendes en nam vanaf de jaren vijftig enkele albums op voor World Pacific, een in wereldmuziek gespecialiseerde platenmaatschappij.

Eigen big band
Met zijn coveralbum 'Michelle' haalde hij in 1966 de hitlijsten. Shank was ook recent nog actief als muzikant. Twee jaar geleden vormde hij een eigen big band en een dag voor zijn overlijden, aan een longziekte, was hij nog bezig met opnamen voor een nieuw album.

06-04-2009 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise in remake 'Butch Cassidy'

Tom Cruise in remake 'Butch Cassidy'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/robert-redford.jpg?t=1239024822
Robert Redford en Paul Newman in de film uit 1969.

Tom Cruise wil een remake maken van de western 'Butch Cassidy and the Sundance Kid' uit 1969. Cruise kreeg daarvoor de zegen van Paul Newman voor die vorig jaar aan longkanker overleed. Newman speelde Cassidy in de oorspronkelijke film, Robert Redford speelde Sundance.

John Travolta
Volgens de Britse krant Daily Express wil Cruise in de nieuwe film Sundance spelen en wil hij John Travolta in de rol van Cassidy. Verwacht wordt dat Cruise het filmproject mogelijk wil maken door zijn gage te beperken. Er is al een scriptschrijver aangezocht.

De oorspronkelijke film staat in de tophonderd van meest opbrengende prenten aller tijden.

06-04-2009 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!