Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian knalrood na dutje in de zon

Kim Kardashian knalrood na dutje in de zon

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kim-kardashian.jpg?t=1240313118
Kim Kardashian is op vakantie in Mexico ingedommeld tijdens het zonnen. De reality tv-ster is knalrood verbrand, en tot overmaat van ramp droeg ze een - enorme, dat spreekt voor zich - zonnebril, waardoor de helft van haar gezicht nog bleek ziet...

"Ik draag nooit meer een zonnebril tijdens het zonnen," jammert de 28-jarige brilbeer op haar blog.

21-04-2009 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels fleurt weer op in armen Franky

Eva Pauwels fleurt weer op in armen Franky

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/eva-pauwels.jpg?t=1240312842
Eva Pauwels is op de Kaapverdische Eilanden eindelijk tot rust gekomen. De ex-vrouw van Jacques Vermeiren vertoefde er in het gezelschap van Franky, "een zeer goede vriend". "Franky is net als ik alleen. We hebben al veel meegemaakt waardoor we elkaar overeind hielden in periodes van miserie. We hebben een innige vriendschap", zegt Pauwels in Dag Allemaal.

"Hoewel we alleen maar vrienden zijn, was er toch tijd voor romantiek. We keken samen naar de ondergaande zon en knuffelden elkaar. Een relatie? Ik heb mijn buik vol van relaties, ik laat niemand meer toe in mijn leven. Laat mij maar fladderen en vrijgezel zijn. Ik heb ademruimte nodig", beweert de blonde vamp, die tegenwoordig alleen nog in het weekend voor haar zoon en dochter zorgt. "Nu zijn ze in de week bij Jacques en kan ik op het einde van de week de aandachtige mama spelen."

21-04-2009 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sotheby's veilt unieke peperdure diamant

Sotheby's veilt unieke peperdure diamant

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/sotheby.jpg?t=1240312628
Op 12 mei veilt Sotheby's een unieke diamant in het Zwiterse Genève. Wie interesse heeft, zal wel diep in de geldbuidel mogen tasten. De diamant moet immers om en bij de 8,5 miljoen dollar (6,5 miljoen euro) in het laatje brengen.

Prijzig? Dat wel, maar het juweeltje is dan ook een zeldzame 7.03-karaats blauwe diamant, die bovendien perfect helder is. De diamant werd vorig jaar teruggevonden in een diamantmijn het Zuid-Afrikaanse Pretoria.

21-04-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay wil strippen in show van Mel B.

Lindsay wil strippen in show van Mel B.

http://img4.imageshack.us/img4/5452/lindsaylohanz.jpg
Lindsay Lohan wil strippen in de 'Peep Show' waarmee Mel B. hoge ogen gooit in Las Vegas. Lindsay ging naar de première kijken van de burlesque productie en wil in de show de rol overnemen van Kelly Monaco. Zo wil Lindsay haar carrière niet leven inblazen.

Langer dan drie maanden
Het voorbije weekend had Lindsay een meeting met de regisseur van de show. Monaco wil terug naar de tv-show 'General Hospital' en zo zou Lindsay haar rol kunnen overnemen. De show heeft zoveel succes dat Mel B. haar contract van drie maanden wil verlengen.

Van timide meisje tot sexy vrouw
"Als ze me een redelijk bod doen, stap ik in de show", verklaarde Linsday. Ze zou dan de rol vertolken van Bo Peep, een timide meisje dat door Peep Diva (de rol van Mel B.) wordt getransformeerd in een zelfverzekerde, sexy vrouw.

Holly Madison en Brooke Burke
Lindsay is niet de enige die staat te trappelen om naast Mel B uit de kleren te gaan. Ook Holly Madison, de Playmate en ex-vriendin van Hugh Hefner, en Charlie Sheens vrouw Brooke Burke maken kans op de rol.

21-04-2009 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendschap
Vriendschap


http://img10.imageshack.us/img10/6038/anouk460.jpg

Je streelt zacht door mijn haren
sla je armen om mij heen
jij bent de bron van al mijn liefde
en de reden van mijn bestaan
Je bent het water
als ik dorst heb...
Jij bent mijn schouder
als ik eenzaam ben...
Jij bent de hoop
waar ik mij aan koester...
Maar bovenal
ben jij mijn vriendin...

21-04-2009 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
20-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twaalfjarige te duchten concurrent voor Susan Boyle

Twaalfjarige te duchten concurrent voor Susan Boyle

Om Shaheen Jagergholi te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.



.
Susan Boyle krijgt te duchten concurrentie in de talentenshow 'Britain's Got Talent'. Dit weekend liet een 12-jarige schooljongen de jury stomverbaasd achter.

Ruim 13,5 miljoen Britten, twee miljoen meer dan vorige week met de zingende huisvrouw Susan Boyle, zagen hoe Shaheen Jafargholi met de vertolking van 'Who's Loving You' van de Jackson Five het publiek op de banken kreeg.

Tweede keuze
Toch verliep het optreden niet vlekkeloos. Zo bracht Shaheen eerst zijn lievelingsnummer 'Valerie' van Amy Winehouse ten gehore. Dit tot groot ongenoegen van jurylid Simon Cowell, die de jongen vroeg zijn tweede keuze te zingen omdat hij het liedje niet bij de scholier vond passen. Toen hij vervolgens het nummer van Michael Jackson inzette, was de jury snel overtuigd.

Doorgestoken kaart?
Critici beweren dat het optreden doorgestoken kaart is. Dit omdat Jafargholi al jaren in een muscial vol liedjes van Michael Jackson speelt. Ook zou het wel heel toevallig zijn dat het bandje met de muziek van het nummer meteen klaarstond. Volgens het programma is het echter normaal dat mensen die auditie doen een tweede nummer achter de hand hebben.

20-04-2009 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk, The Scabs en Orbital op Lokerse Feesten

Anouk, The Scabs en Orbital op Lokerse Feesten

Om Nobody's Wife te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.



.
Rockacts Anouk, The Scabs en Valentine + Terry Brock zijn enkele van de nieuwe namen voor de Lokerse Feesten 2009. Zij zullen op 2 augustus op het podium van het tiendaagse stadsfestival staan.

Op donderdag 6 augustus treden met Orbital, Digitalism, Etienne De Crecy en het Belgische Nid and Sancy vooral namen uit de electro- en dancescene aan.

Eerder al werden voor 8 augustus Simple Minds en Ultravox aangekondigd voor de 35ste editie van het festival.

20-04-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse wil kind adopteren

Amy Winehouse wil kind adopteren

Om back to black te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Zangeres Amy Winehouse wil een kind uit het Caribische eiland Saint Lucia adopteren. Winehouse heeft al een huis op het eiland gekocht en wil er permanent gaan wonen.

Verhuis
"Amy denkt er ernstig over een kind te adopteren. Maar ze beseft dat dit moeilijk zal zijn gezien haar achtergrond. Ze heeft altijd al moeder willen zijn. Als dat haar kans op een adoptie kan verhogen, is ze bereid naar Saint Lucia te verhuizen".

Angelina
Winehouse zou opkijken naar Angelina Jolie, die met haar partner Brad Pitt drie kinderen heeft geadopteerd. De woordvoerder van Amy: "Ze is adoptie beginnen overwegen toen we het hadden over een hulpproject voor misbedeelde kinderen op het eiland".

De 25-jarige zangeres ging vorig jaar naar Saint Lucia om er haar drugverslaving te bekampen. Ze verbleef er drie maanden, waarna ze naar Engeland terugkeerde om haar derde album op te nemen. De verlokkingen van de fuiven in Londen bleek echter te groot en dan besloot ze maar naar Saint Lucia terug te keren.

Blake wordt vader
De vervreemde echtgenoot van Winehouse, Blake Fielder-Cvil, verwacht inmiddels een kind bij een jonge vrouw die hij in de afkickkliniek ontmoette. Dat zou de adoptiewens van Amy nog hebben versterkt.

20-04-2009 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron eet levende octopus

Zac Efron eet levende octopus

http://img12.imageshack.us/img12/7730/zacefronytv.jpg
Zac Efron wil blijkbaar zijn brave imago wat bijstellen. Hij onthult dat zijn vader hem uitdaagde om voor twintig dollar een levende inktvis op te eten tien de twee samen in een sushibar zaten.
"Mijn pa dacht dat ik dat nooit over mijn hart zou krijgen, maar ik stak dat beest in mijn mond en het was als een kerstomaat, het knalde open in mijn mond".

Tijdens een reis door Zuid-Amerika at de 21-jarige Zac wel meer vreemde dingen. "Ik wil alles één keer proberen. In Mexico heb ik krekels gegeten, een delicatesse is dat daar. Het was het duurste op het menu. Daar at ik ook larven, lekker met limoen en zout. Smaakt een beetje als pasta".
Ook Efrons vriendin, Vanessa Hudgens, heeft een passie voor bizar voedsel. Op de Seychellen waagde ze zich aan vleermuis. "Ze stoven die beestjes in rode wijn. Heel donker vlees is het. Maar best wel lekker".

20-04-2009 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Patsy Kensit trouwt voor vierde keer

Actrice Patsy Kensit trouwt voor vierde keer

http://img4.imageshack.us/img4/7487/patsykensit.jpg
Patsy Kensit heeft voor de vierde keer iemand haar eeuwige trouw beloofd. De Britse actrice stapte zaterdag in Londen in het huwelijksbootje met dj Jeremy Healy. Onder anderen popster Simon Le Bon en actrice Elizabeth Hurley woonden de plechtigheid bij, zo meldt de Britse omroep BBC.

Jim Kerr en Liam Gallagher
Kensit trouwde eerder met Dan Donovan van de band Big Audio Dynamite. Ook gaf ze haar jawoord aan Simple Minds-zanger Jim Kerr en aan Liam Gallagher van Oasis. Kensit is behalve van haar huwelijken vooral bekend van haar rollen in Britse televisieseries. Momenteel speelt ze in de BBC-serie 'Holby City'.

Tienervriend
De 41-jarige Kensit kent Healy, die in de jaren tachtig-band Haysi Fantayzee zat, sinds haar tienerjaren. De twee verloofden zich in 2007. Een eerder geplande huwelijksceremonie afgelopen zomer werd nog afgeblazen.

De Britse heeft twee zoons. Uit haar huwelijk met Kerr werd haar eerst zoon James geboren. Haar andere zoon Lennon, genoemd naar John Lennon, kreeg ze met Gallagher.

20-04-2009 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het festival opent met werk van Kris Defoort.

Kate Hudson viert verjaardag met sterren

http://img25.imageshack.us/img25/9016/katehudsonc.jpg
Kate Hudson heeft haar dertigste verjaardag het voorbije weekeinde groots gevierd. Onder anderen Demi Moore, Ashton Kutcher, Justin Timberlake, Eva Mendes, Cher en Matthew McConaughey kwamen langs om haar te feliciteren, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

In mama's huis
Andere aanwezigen waren Gwen Stefani, Jessica Alba, Adam Sandler, Gwyneth Paltrow en haar man Chris Martin. Hudson was zondag jarig, maar vierde haar feestje vrijdag al. Het vond plaats in het Californische huis van Hudsons moeder, actrice Goldie Hawn, en haar vriend Kurt Russell. Grote afwezige was Owen Wilson, met wie de actrice een knipperlichtrelatie heeft.

Hele avond gedanst
Toch had Hudson volgens een bron van People een geweldige avond. "Ze was opgetogen, danste de hele avond, en had de tijd van haar leven." Ook Cher stond volgens de bron de hele avond te dansen. De grootste gangmaker was echter Justin Timberlake. "Hij danste, dronk tequila, en liet iedereen de 'electric slide' doen op de dansvloer."
Hudson is bekend van films als 'Almost Famous', 'Fool's Gold' en 'Bride Wars'.

20-04-2009 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPERA XXI wordt nieuw hedendaags operafestival

OPERA XXI wordt nieuw hedendaags operafestival

http://img18.imageshack.us/img18/7610/krisdefoort.jpg
Het festival opent met werk van Kris Defoort.

Vier Vlaamse cultuurinstellingen - de Vlaamse Opera, deSingel, productiehuis LOD en Muziektheater Transparant - organiseren van 3 tot 23 juni op verschillende locaties een nieuw festival rond hedendaagse opera, muziektheater en musical. Het project kreeg de naam OPERA XXI mee en moet uitgroeien tot een tweejaarlijks evenement.

De eerste editie zet drie componisten van verschillende generaties centraal: Karl Goeyvaerts, Dominique Pauwels en Joachim Brackx. Het festival wordt opgevat als een biënnale die de vinger aan de pols moet houden van alle nieuwe ontwikkelingen in het hedendaagse muziektheater.

Opvoeringen in Gent en Antwerpen
De producties worden opgevoerd in de Vlaamse opera's van Antwerpen en Gent en in deSingel, met zijsprongetjes in de Antwerpse Bourlaschouwburg en het NT Gent. De tweede opera van Kris Defoort van LOD bijt de spits af, met 'The House of the Sleeping Beauties' in cultuurcentrum deSingel.

Afsluiter van OPERA XXI wordt de wereldpremière van "Die Enftführung aus dem Paradies" van Joachim Bracx. Verder wordt er een hommage gebracht aan de Antwerpse componist Karel Goeyvaerts door het collectief Champ d' Action met een overzichtsconcert van zijn oeuvre.

20-04-2009 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Branson kitesurft met naaktmodel op rug

Branson kitesurft met naaktmodel op rug

http://img17.imageshack.us/img17/1243/richardbranson.jpg
Virginbaas Richard Branson zit nooit verlegen om een stunt. Deze keer poseerde hij al kitesurfend met een spiernaakt model op zijn rug. Model Denni Parkinson is het liefje van fotograaf Stephane Gautronneau, die zelf voorstelde haar op Branson te laten kruipen.

De 58-jarige miljardair ging meteen akkoord met het voorstel: "Wat moet je zeggen als je wordt gevraagd te poseren met een blote vrouw?", vertelde hij The Mail on Sunday. "Ik heb alleen spijt dat ik geen ogen achteraan mijn hoofd heb".

20-04-2009 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry opnieuw in oog van storm na illegale fuif

Harry opnieuw in oog van storm na illegale fuif

http://img27.imageshack.us/img27/7906/prinsharry.jpg
De Engelse prins Harry heeft nog maar eens gezorgd voor hoofdgeschud aan de andere kant van het Kanaal. Hij woonde vorige week donderdag een illegale fuif bij in een kantoorgebouw in Londen. Harry vierde daar de verjaardag van Davina Harbord, de zus van de 27-jarige Astrid aan wie hij de jongste weken wordt gekoppeld.

Illegaal technofeestje
Zo'n 400 feestvierders woonden de luide fuif bij op de derde verdieping van het gebouw. Het technofeestje, dat heel de nacht duurde, werd georganiseerd door voormalige studenten van de universiteit van Leeds. Die huurden het pand voor een nacht van drie zakenpartners, die blijkbaar zelf hun huur niet konden betalen. Het pand kreeg daarom uren voor de fuif nog nieuwe sloten, maar de organisatoren van het evenement braken die blijkbaar open.

Onbegrip
De aanwezigheid van Harry stuit alvast op onbegrip bij de diensten die hem moeten beschermen. "Wat baat het dat de belastingbetaler vijftig miljoen pond (57 miljoen euro) betaalt voor de bescherming van de koninklijke familie, als agenten zich niet kunnen voorbereiden op dergelijke evenementen op een bijzonder vervelende plaats", zegt Dai Davis, die aan het hoofd stond van de beveiliging van de 'royals' tot 1998. "Als je wordt beschermd, kijk dan ook zelf een beetje uit. Die verantwoordelijkheid lijkt Harry niet serieus te nemen, en het plaatst hem en zijn agenten in een gevaarlijke positie", zegt hij aan de Daily Mail.

Onderzoek
De politie onderzoekt de fuiven in het pand. "Het gebouw heeft geen fuif- of drankvergunning, dus iedereen die daar deelneemt aan fuiven breekt de wet," luidt het daar. Een bron bij het Paleis vertelde de krant dat de prins geen weet had van het illegale karakter van het feestje. Volgens de organisatoren was er dan weer niks illegaal aan de hand, en ging het om een privéfeestje waar je alleen binnen mag met een uitnodiging.

20-04-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader tracht Slumdog-kindsterretje (9) te verkopen

Vader tracht Slumdog-kindsterretje (9) te verkopen

http://img10.imageshack.us/img10/4042/rafiqqureshi.jpg
Rafiq Qureshi vroeg volgens de krant 225.000 euro voor Rubina.

De vader van 'Slumdog Millionaire'-actrice Rubina Ali Qureshi heeft geprobeerd zijn dochter te verkopen om uit de armoede te geraken. Dat meldt althans News of the World, dat undercover de vader hierover polste. Journalisten van de krant deden zich voor als een rijk gezin uit Dubai dat zijn dochter wilde adopteren.

Toekomst
Rafiq Qureshi vroeg volgens de krant 225.000 euro voor de adoptie van Rubina, die de jonge Latika speelt in de Britse hitfilm. Hij was naar eigen zeggen al benaderd door een andere familie uit het Midden-Oosten. "We denken na over de toekomst van Rubina," zegt hij op filmpjes die News of the World online zette, samen met foto's van de ontmoetingen tussen de vader en de journalisten.

Onderhandelingen
De vader bracht de journalisten in contact met zijn schoonbroer Rajan More, die de onderhandelingen zou voeren. "Indien jullie willen adopteren dan kunnen we hierover praten," luidde het bij de zwager. "Maar haar ouders verwachten dan ook een degelijke vergoeding," zei More.

Veel interesse
"Ik aanvaard elk bedrag waarmee Rajan akkoord gaat", noteerde de krant nog uit de mond van Quereshi. "Er is veel interesse in Rubina," zei hij nog. De journalisten hadden een ontmoeting met Qureshi, More, Rubina en nog enkele familieleden in een hotel in Mumbai, schrijft de krant.

Vader ontkent
De vader ontkent inmiddels alles. "Ze wilden mij en mijn kind in de val lokken. Ik weet niet wie hier achter zit."

20-04-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Newman was vrouwenzot en zuipschuit

Paul Newman was vrouwenzot en zuipschuit

http://img4.imageshack.us/img4/1353/paulnewmang.jpg
Hollywoodlegende Paul Newman was een dronkaard en een vrouwengek, zo stelt een nieuw boek over de acteur die vorig jaar op zijn 83ste overleed.

"Hij kon zelfs niet vrijen"
De nieuwe biografie belooft het imago van Newman als trouwe echtgenoot die vijftig jaar getrouwd was met Joanne Woodward. In het boek wordt gesteld dat Newman verscheidene affaires had. Een vrouw beweert dat ze na anderhalf jaar Newman de deur wees met de woorden "je bent altijd dronken en je kan zelfs niet vrijen".

Bak bier per dag
In 'Paul Newman: A Life' wordt de acteur ook omschreven als "een functionerende alcoholicus", die een krat bier per dag dronk. Het boek van Shawn Levy komt volgende maand uit.

20-04-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wil niet
Ik wil niet


http://img16.imageshack.us/img16/1083/lohanr.jpg


Ik wil niet alleen in mijn bedje liggen.
Want alleen heb ik het koud.

Ik wil niet alleen opstaan.
Want alleen is maar alleen.

Ik wil niet alleen naar televisie kijken.
Want alleen is zo eenzaam.

Ik wil niet alleen gaan wonen.
Want jij moet bij mij zijn.

Ik wil niet alleen zijn.
Want tegen mezelf kan ik niet praten.

Ik wil bij je zijn.
Want bij jou voel ik me niet alleen.

20-04-2009 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
19-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opdringerige paparazzi doen Madonna van paard vallen

Opdringerige paparazzi doen Madonna van paard vallen

http://img18.imageshack.us/img18/6495/madonnaj.jpg
Madonna is gisteren van een paard gevallen. Toen ze opstapte om een ritje te maken in de Hamptons in New York werd ze verrast door fotografen en viel van het paard. Ze liep lichte verwondingen en wat kneuzingen op.

Paparazzi sprongen uit de bosjes om haar te fotograferen, zei haar woordvoerder Liz Rosenberg. De zangeres is in een ziekenhuis behandeld, maar mocht snel weer naar huis, zei de woordvoerder, die geen verdere details over haar toestand kon geven.

Madonna had vrienden bezocht in de Hamptons, waar veel rijke New Yorkers het weekeinde doorbrengen.

Tweede keer
Het is zeker de tweede keer in vier jaar dat de onlangs 50 geworden Madonna van een paard valt. In 2005 viel ze van haar paard in Engeland, waarbij ze drie ribben, haar sleutelbeen en een hand brak. Overigens zat ze een paar maanden later weer in het zadel, samen met talkshowpresentator David Letterman bij diens studio in Manhattan. "Ik voel spanning vermengd met angst", zei ze toen ze in de stijgbeugels stapte.

19-04-2009 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling in de knoei met haar borsten

Tori Spelling in de knoei met haar borsten

http://img17.imageshack.us/img17/8977/torispelling.jpg
Tori Spelling zit in de knoei met haar borsten. Fans waren in geschokt toen de 90210-ster haar boek 'Mommywood' kwam promoten. Met haar paarse jurk was niets mis maar haar borsten zaten schots en scheef.

De 35-jarige blondine liet haar borsten vergroten toen ze twintig was. Misschien moet ze binnenkort weer onder het mes om de boel te laten herstellen, suggereert De Telegraaf.

19-04-2009 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan geeft Leonardo DiCaprio lapdance

Lindsay Lohan geeft Leonardo DiCaprio lapdance

http://img6.imageshack.us/img6/6205/lindsay2v.jpg
Lindsay Lohan heeft haar buik vol van vrouwen. Tijdens een avondje uit flirtte de actrice met tientallen mannen en ging ze volledig los toen ze de Leonardo DiCaprio tegen het lijf liep.

Sexy dansje voor Leonardo
Lindsay, die onlangs werd gedumpt door dj Samanta Ronson, raakte in een nachtclub in Hollywood met haar collega aan de praat. "Leonardo had vrouwelijk gezelschap, maar Lindsay vloog op hem af en eiste al zijn aandacht op. Met succes. De twee hebben uren zitten praten en drinken", vertelt een getuige. "Leonardo kon zijn ogen niet van Lindsay afhouden. De feestgangers waren in shock toen ze ook nog eens pal zijn neus sexy ging dansen, maar DiCaprio genoot er zichtbaar van."

DiCaprio heeft doorgaans alleen maar interesse voor topmodellen. Zo heeft hij een relatie gehad met Helena Christensen en Gisele Bundchen. Momenteel doet hij het met Bar Rafaeli, schrijft De Telegraaf.

19-04-2009 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!