Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.90 procent jongeren downloadt muziek en films

90 procent jongeren downloadt muziek en films

http://img24.imageshack.us/img24/7643/downloaden.jpg
Uit een studie blijkt dat 90 procent van de Belgische studenten film, games, muziek- en/of software downloadt. Muziek wordt door 77 procent van hen gedownload, gevolgd door software en film met meer dan 30 procent, en tenslotte games met 12 procent.

Dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door de Karel de Grote-Hogeschool in opdracht van de Belgian Anti-piracy Federation (BAF), de Business Software Alliance (BSA) en Sabam (de Belgische Vereniging van auteurs, Componisten en Uitgevers).

Filmbestanden, games, muziek, software
De studie toont ook aan dat studenten aangeven 79 procent van de filmbestanden illegaal verkregen te hebben, 64 procent zegt hetzelfde wat betreft muziekbestanden en 62 procent voor games-bestanden. Van de software is 35 procent illegaal gedownload.
Uit het onderzoek blijkt bovendien dat jongeren vaak niet weten wanneer ze illegaal downloaden.

Zes op de tien studenten denkt dat wanneer ze op een bepaalde site moeten betalen om te downloaden, het sowieso wel om een legale website gaat.

24-04-2009 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Hayden Panettiere van juwelen beroofd

Actrice Hayden Panettiere van juwelen beroofd

http://img26.imageshack.us/img26/5192/haydenpanettierepspwall.jpg
Onbekenden zijn er de afgelopen week vandoor gegaan met een groot deel van de sieradencollectie van 'Heroes'-actrice Hayden Panettiere. De gestolen juwelen zijn vijftienduizend dollar waard, meldt TMZ.
Volgens door de Amerikaanse entertainmentwebsite opgevoerde bronnen bij justitie ontdekte Hayden vorige week woensdag dat haar sieraden weg waren toen zij terugkeerde van vakantie. Er zouden geen zichtbare sporen van braak zijn geweest.

De 19-jarige actrice is behalve van de televisieserie 'Heroes' bekend van films als 'Remember the Titans' en 'Fireflies in the Garden'.

24-04-2009 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Rijkaard heeft relatie met voormalig kindermeisje

Frank Rijkaard heeft relatie met voormalig kindermeisje

http://img15.imageshack.us/img15/5536/frankrijkaard.jpg
Frank Rijkaard heeft een relatie met Stefanie Rucker, die jarenlang het kindermeisje van de familie was. Dat meldt de Nederlandse Story, die foto's publiceerde waarop te zien is "dat het verliefde koppel niet van elkaar kan afblijven".

Toen Rijkaard nog trainer van Barcelona was, paste Rucker in Spanje drie jaar lang op zijn zoon Mitchell.

24-04-2009 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogelijk tv-show rond auditie actrice Jade Goody-musical

Mogelijk tv-show rond auditie actrice Jade Goody-musical

http://img18.imageshack.us/img18/1899/jadegoody.jpg
De hoofdrolspeelster in de musical over het leven van Jade Goody wordt mogelijk gezocht via een televisieprogramma. Dat heeft de woordvoerder van de overleden realityster bevestigd. "Ik vind het een geweldig idee met enorme potentie."

Het idee voor de musical en eventueel het televisieprogramma komt van Danny Hayward, de voormalige zakenpartner en een goede vriend van Goody. Hij vertelt dat er nog geen contract is geweest met een zender, maar weet zeker dat de zoektocht er komt. Hayward denkt met het programma onbekend talent de kans op beroemdheid te bieden en hoopt op die manier "de geschiedenis te herhalen".

Goody was een onbekend meisje uit een Brits achterstandsmilieu, die door haar deelname aan het realityprogramma Big Brother in 2002 bekend werd. Het afgelopen jaar groeide ze door haar publieke strijd tegen kanker uit tot een geliefd publiek figuur. Goody overleed eind vorige maand op 27-jarige leeftijd.

24-04-2009 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse regisseur Jack Cardiff overleden

Britse regisseur Jack Cardiff overleden

http://img23.imageshack.us/img23/246/jackcardiff.jpg
De Britse regisseur en cameraman Jack Cardiff is op 94-jarige leeftijd overleden. Cardiff won in zijn lange filmcarrière -tot drie jaar geleden stond hij nog achter de camera- twee Oscars: in 1947 voor de fotografie van 'Black Narcissus' en in 2001 een Lifetime Achievement Award. Cardiff maakte vooral naam door zijn samenwerking met het beroemde regisseurspaar Michael Powell-Emeric Pressburger.

Cardiff kreeg ook Oscarnominaties voor zijn camerawerk in 'War and Peace' (1956) en 'Fanny' (1961) en voor zijn regie van de DH Lawrence-verfilming 'Sons and Lovers' (1960). Voor zijn fotografie haalde hij de mosterd onder andere bij Oude Meesters als Rembrandt en Vermeer.

De legendarische filmmaker verzorgde ook het camerawerk van John Hustons 'African Queen', waarin Humphrey Bogart en Katherine Hepburn in een gammel bootje de Kongostroom opvaren. Andere films waarvan Cardiff het camerawerk verzorgde, zijn 'The Barefoot Contessa' (eveneens met Bogart) en 'The Prince and the Showgirl'. Marilyn Monroe, die in die film naast "prince" Laurence Olivier acteerde, noemde Cardiff ooit de beste filmmaker in de wereld. Ook Martin Scorsese is een groot fan van de Brit.

24-04-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss barst uit haar jurk

Kate Moss barst uit haar jurk

http://img4.imageshack.us/img4/8518/katemosso.jpg
Kate Moss is letterlijk uit haar jurk gebarsten op een feestje in Londen. Het 35-jarige model droeg tijdens een avondje uit met haar vriend Jamie Hince een ultrastrakke en peperdure creatie die niet had missstaan in de nieuwe 'Star Trek'-film.

Heel stevig was haar spectaculaire outfit echter niet, en fotografen kiekten er dan ook gretig op los terwijl Moss tevergeefs probeerde haar 'wardrobe malfunction' te verbergen.

Het model had tijdens het feestje staan dansen op de bar, meldt de Daily Mail, en was één van de laatste feestbeesten die rond vier uur 's nachts de club verliet.

24-04-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talkshowpresentator Jay Leno in ziekenhuis

Talkshowpresentator Jay Leno in ziekenhuis

http://img18.imageshack.us/img18/6614/jayleno.jpg
Vorige maand ontving Jay Leno (r) de Amerikaanse president Barack Obama (l) in zijn talkshow.

De Amerikaanse talkshowpresentator Jay Leno ligt in een ziekenhuis in Los Angeles, zo hebben Amerikaanse media gemeld. De tv-coryfee voelde zich niet al te best en ging op eigen houtje naar het ziekenhuis. Daar wilde niemand iets zeggen over de gezondheidstoestand van Leno.

Volgens een woordvoerder van de tv-zender NBC stelt Leno het goed en kan hij waarschijnlijk na het weekend al opnieuw aan het werk. NBC heeft de geprogrammeerde uitzendingen van 'The Tonight Show with Jay Leno' van vandaag afgelast. Vorige maand was de Amerikaanse president Barack Obama nog te gast in het praatprogramma van Leno. Het was voor het eerst dat een zittende president van de VS in dergelijk programma zijn opwachting maakte.

24-04-2009 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse zangsensatie Susan Boyle is (bijna) hippe brunette

Britse zangsensatie Susan Boyle is (bijna) hippe brunette

Om Susan te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Boyle na de 'make over' met haar zus.

Susan Boyle heeft Engeland helemaal in haar greep. De zangsensatie uit 'Britain's Got Talent', met haar gouden stem en sjofele uiterlijk, haalt de voorpagina's van alle sensatiepers omdat ze -na eerder haar wenkbrauwen voor vijf pond te laten plukken- gisteren ook haar haardos liet verven. De 48-jarige Boyle bracht anderhalf uur door in een schoonheidssalon in haar buurt.

Brown Eyed Girl
Naast een gezichtsbehandeling liet ze ook haar kapsel wat onder handen nemen. Met als resultaat bruine lokken en een moderner wat golvend kapsel, wat haar nauwelijks 40 pond kostte. 'The Sun' gokt meteen dat 'Brown Eyed Girl', een hit van Van Morrisson uit de jaren '60, haar volgende nummer is dat ze zal brengen. Zelf wou Boyle geen commentaar geven op haar nieuwe look en verstopte ze zich zelfs onder een grote sjaal.

Niet correct
Bij ITV, dat de talentenjacht organiseert, zijn ze niet meteen opgezet met de 'make over' van Boyle. "Het zou niet correct zijn als Susan er plots helemaal anders en hip zou uitzien. Het publiek is voor de echte Susan gevallen en dat willen we niet veranderd zien."

24-04-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger stapt uit Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger stapt uit Pussycat Dolls

Om I Hate This Party te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Nicole Scherzinger is naar verluidt uit de Pussycat Dolls gestapt. De 30-jarige zangeres en vriendin van Formule 1-rijder Lewis Hamilton ambieert een solocarrière en zal dat besluit naar verwachting aankondigen na de huidige tournee van de Dolls.

De plannen van Scherzinger werden duidelijk nadat de Dolls-versie van de Indiase hit 'Jai Ho' werd uitgebracht onder de naam 'Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger'. Tijdens het Europese luik van de tournee zingt Nicole in haar eentje de jongste single 'Hush Hush' in haar eentje. Blogger Perez Hilton ziet daarin een verklaring: "De reden hierachter is dat Nicole de Pussycat Dolls verlaten heeft en nog bij hen blijft tot de tournee voorbij is". Het platenlabel van de Dolls weigert te reageren.

Recent nog liet Nicole weten dat ze een album wil opnemen met haar lief, Lewis Hamilton.

24-04-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson vraagt Vaticaan huwelijk te annuleren

Mel Gibson vraagt Vaticaan huwelijk te annuleren

http://img4.imageshack.us/img4/9813/melgibsonp.jpg
Mel Gibson omringd door vrouwelijke fans in Costa Rica, waar hij een ranch heeft.

De ultrakatholieke Mel Gibson wil zijn scheiding zo snel mogelijk achter de rug. Hij heeft zelfs hooggeplaatste kerkelijke functionarissen in het Vaticaan geconsulteerd in een poging zijn huwelijk van 28 jaar te laten annuleren. Dat heeft het Vaticaan naar verluidt geweigerd. Een en ander laat vermoeden dat Gibson opnieuw een kerkelijk huwelijk wil afsluiten, wellicht met zijn Russische vriendin Oksana. Maar om welke Oksana gaat het dan wel?

Drie Oksana's
Wat die Oksana betreft, wordt het wel heel dol. Mel moet een obsessie hebben met die voornaam, want nu lijken er maar liefst drie Oksana's in zijn leven. De eerste is Oksana Pochepa, de Russische popzangeres die enkele weken geleden opbiechtte dat ze een relatie heeft met Gibson, en dat ze hoopt dat die een lang leven beschoren is.

"Zwanger van mijn echtgenoot"
Nummer twee is Oksana Kolesnikova, een klassiek geschoolde pianiste die zich haastte te stellen dat ze weliswaar voor Gibson en een aantal andere gasten een pianorecital ten beste gaf. "Maar meer is er niet gebeurd. Ik ben gelukkig getrouwd en vier maanden zwanger van mijn echtgenoot", voegde Kolesnikova er aan toe. Laat ons toch maar uitkijken of die kleine geen bonkig hoofd en een haardos als een vlasborstel heeft.

Ex van Timothy Dalton
Over naar Oksana nummer drie. Hou je vast: Oksana Grigorieva is de ex-vrouw van James Bond-acteur Timothy Dalton. Russisch, jawel, en ook al muzikante. Zij staat inmiddels op de loonrol van Mels productiebedrijf, maar haar precieze functie is niet echt duidelijk. Voor die Oksana zou Mel zelfs een liefdesnestje hebben gebouwd in het Californische Sherman Oaks.

Russisch complot?
Drie Oksana's, drie wufte edoch fijnbesnaarde Russinnen, dat kan toch geen toeval zijn? Dat ze op dezelfde pagina stonden in de alfabetisch gerangschikte catalogus van huwbare Russische jongedames lijkt ons geen aannemelijke verklaring. Wijt het aan onze perfide geest, maar los van het praktische gemak drie minnaressen te hebben met dezelfde voornaam, vermoeden wij hierin een slinkse operatie van de megalomane Russische maffia om alvast het eerste kopstuk van Hollywood in hun greep te krijgen.

Kinderen woedend op papa
Wat er ook van aan weze, de zeven kinderen van Mel Gibson willen hun vader niet meer horen of zien. Nu Mel na 28 jaar huwelijk gaat scheiden van hun mama, Robyn Moore Gibson, weigeren de kinderen nog met hun verwekker te praten.

Een buur van Gibson: "De kinderen zijn woedend op hun vader. Geen enkele van zijn zeven kinderen wil momenteel contact met Mel".

Miljoenen, miljaar!
Gezien Mel en Robyn geen huwelijkscontract sloten, heeft zij recht op de helft van zijn fortuin. Dat wordt op 705 miljoen euro geschat, inclusief de katholieke kerk die hij in Malibu bouwde en die 30 miljoen euro kostte. Daarbij komen nog een privé-eiland op Fiji, een ranch in Costa Rica en nog een heleboel vastgoed in Malibu.

Papierslag
Dat hij de helft van zijn bezittingen aan Robyn zou moeten afstaan, raakt Mels koude kleren niet. Een bron in de krant The Chicago Sun Times: "Niemand twijfelt eraan dat Robyn de helft van Mels fortuin zal verwerven, maar hij doet alsof hij daar niet om maalt. Hij zei ooit tegen me: 'Hoeveel miljoenen moet je hebben om op je gemak te zijn? Eens je meer dan honderd miljoen dollar hebt, is het niets meer dan een hoop papier die zich opstapelt". Wij willen best wel een papierslag organiseren en bij Mel langsgaan. Wellicht denken de Russen daar net zo over.

24-04-2009 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle zingt weer de pannen van het dak

Susan Boyle zingt weer de pannen van het dak

Om Whistle Down The Wind te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Susan gaat verrassend vlot om met de plotse media-aandacht.

Susan Boyle heeft haar klok van een stem nog eens bovengehaald. Op het Amerikaanse nieuwsnetwerk MSNBC zong de talentrijke huisvrouw voor presentatrice Monica Novotny een vlekkeloze versie van 'Whistle down the wind', het musicalliedje van Andrew Lloyd Webber dat ze allicht ook in de volgende ronde van de talentenshow 'Britain's Got Talent' ten berde zal brengen.

"Amuseer me geweldig"
"Zelfs in mijn stoutste dromen had ik nooit verwacht dat zoiets iemand als mij kon overkomen", aldus de Schotse sensatie over haar plotse sterrendom. "Ik amuseer me geweldig. Ik zat via de telefoon zelfs al in de show van Larry King. Ik vond hem heel leuk, professioneel en grappig. Hij bracht me vaak aan het lachen. Moet je je voorstellen: vóór deze week had ik zelfs nog niet gehoord van al deze shows."

"Bedankt iedereen"
En nu wacht Oprah Winfrey. "Het zou onbeleefd van me zijn om die uitnodiging af te slaan. Iedereen heeft wel al eens van haar gehoord, ze is een dame die er staat."

Het enige nadeel van haar plotse beroemdheid is misschien wel dat haar armen zeer doen van zoveel handtekeningen te moeten zetten. "Maar daar trek ik me niets van aan. Bedankt iedereen uit het diepste van mijn hart. Echt fantastisch wat jullie allemaal voor mij doen. Ik beloof dat ik in het vervolg van de wedstrijd mijn best zal blijven doen, dus blijven duimen voor mij."

23-04-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna leeft weer samen met Chris Brown

Rihanna leeft weer samen met Chris Brown

Om Umbrella te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.


.
Rihanna leeft opnieuw samen met Chris Brown. Na alle heisa van de voorbije maanden doet het stel er wel alles aan om hun opgefriste relatie uit de schijnwerpers te houden. "Ze hebben intussen weer een paar keer met elkaar geslapen", aldus een vriend van de zangeres in de 'Chicago Sun Times'. "Jammer genoeg wil Rihanna hem nog steeds en heeft ze tegen ons verteld dat we daar maar moeten mee leren leven."

Brown sloeg, beet en wurgde zijn vriendin op 8 februari tot ze bewusteloos raakte. Als de opvliegende rapper veroordeeld wordt, riskeert hij vier jaar cel.

Geen relatie met Lakers-ster
Ondanks een korte verzoening net na de afranseling laste het paar een bezinningsperiode in. Deze week ging het gerucht zelfs nog dat Rihanna aanpapte met Andrew Bynum, maar de ster van de LA Lakers maakte snel duidelijk dat er tussen hen enkel een hechte vriendschap bestaat.

Rihanna zou ook van plan zijn om vanaf september een tournee doorheen Noord-Amerika te maken. "Rihanna wil als 'verrassingsact' enkele sterke vrouwen rond zich verzamelen. Van deze tournee moet 'girl power' afstralen", aldus een bron.

23-04-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te slanke Lindsay Lohan wil "enkel voor de lol" strippen

Te slanke Lindsay Lohan wil "enkel voor de lol" strippen

http://img4.imageshack.us/img4/281/lindsaylohanl.jpg
Lindsay Lohan wil voor de lol wel eens strippen in een burlesque show. "Een keertje meespelen lijkt me wel leuk, maar niet meer dan dat", aldus de actrice. Ze ontkent dan ook dat ze de hoofdrol van 'Peepshow', een stomend spektakel waarin ex-Spice Girl Mel B schittert, op het oog heeft. "Ik zat wel in de zaal tijdens de openingsshow zaterdag in Las Vegas, maar meer is er niet aan de hand", beweert ze. Aan haar vrienden zou ze echter verteld hebben dat ze de rol van Bo Peep best zou zien zitten als daar het nodige geld tegenover staat. In de show is Bo Peep een verlegen meisje dat door Mel B omgetoverd wordt tot een seksvamp.

Volgens een bron zien de producers het toch zitten om Lohan een kans als sexy verleidster te gunnen. "Maar ook Hugh Hefners ex Holly Madison en Brooke Burke maken een serieuze kans", aldus een bron.

Lindsay wordt vandaag nog geïnterviewd door Ellen DeGeneres, haar eerste tv-optreden sinds haar relatie met Samantha Ronson op de klippen gelopen is. Die breuk lijkt ook fysieke sporen na te laten: op foto's die gisteren genomen werden, lijkt de actrice slanker dan ooit. Verscheidene bronnen beweren dan ook dat 'la Lohan' af te rekenen heeft met een eetstoornis.

23-04-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xander de Buisonjé vraagt vriendin Sophie ten huwelijk

Xander de Buisonjé vraagt vriendin Sophie ten huwelijk

Om zij geloofd in mij te bekijken druk op de foto.

Zet de Player af A.U.B.


.
Xander de Buisonjé gaat trouwen met zijn vriendin Sophie. De 35-jarige zanger ging vandaag op de knieën voor de blondine.

Het stel, dat al ruim een jaar samen is, leerde elkaar kennen via een gezamenlijke vriend. Op Valentijnsdag zei De Buisonjé dat hij de ware heeft gevonden. "Bij haar kom ik thuis en durf ik helemaal mezelf te zijn", klonk het.

In 2002 was de ex-Volumiazanger verloofd met presentatrice Wendy van Dijk. Dat huwelijk werd vlak voor de grote dag afgeblazen, nadat De Buisonjé bekende dat hij vreemd was gegaan. Van Dijk en De Buisonjé hebben samen een zoontje, Sem. Wanneer de zanger met Sophie in het huwelijksbootje stapt, is nog niet bekend.

23-04-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekverkoop zakt verder in elkaar

Muziek verkoop zakt verder in elkaar

Om Coldplay te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Coldplay had in 2008 de best verkochte plaat op zak.

De omzet uit muziekverkopen is vorig jaar met 8 procent afgenomen ten opzichte van 2007, tot ruim 14 miljard euro. Dat blijkt uit cijfers van de internationale vereniging van platenmaatschappijen IFPI.

In de Verenigde Staten daalde de omzet in 2008 het hardst, met 19 procent. In Europa ging het om 6 procent. De verkoop van muziek op schijf nam vorig jaar wereldwijd met 15 procent af, tot 10,6 miljard euro.

Eerder bleek uit cijfers van de IFPI dat Coldplays album 'Viva la vida or death and all his friends' het best verkochte album van 2008 was. In totaal kochten 6,8 miljoen mensen de plaat vorig jaar.

23-04-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader wilde 'Slumdog'-ster niet verkopen

Vader wilde 'Slumdog'-ster niet verkopen

http://img5.imageshack.us/img5/936/rubina.jpg
De vader van de 9-jarige 'Slumdog millionaire'-actrice Rubina Ali lijkt niet te hebben geprobeerd het meisje te verkopen. "Tot nu toe is er geen bewijs van enig misdrijf, er is geen klacht ingediend en er is geen sprake van een arrestatie", zegt een Indiase politieagent tegenover de Britse persdienst Reuters.

Dinsdag werd bekend dat de Indiase politie een onderzoek startte naar Rafiq Qureshi, de vader van de jonge actrice. Volgens de Britse tabloid News of the World wilde hij zijn dochter verkopen voor ruim driehonderdduizend euro. De moeder van het meisje stapte naar de politie, die nu stelt dat er geen bewijs is. Qureshi heeft het verhaal ook ontkend.

23-04-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Irisfeest viert 20 jaar Brussels gewest

Irisfeest viert 20 jaar Brussels gewest

Om Arid te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Onder meer Arid concerteert op het Paleizenplein.

Het Irisfeest op 8, 9 en 10 mei wordt dit jaar nog feestelijker dan normaal. Het Brussels gewest blaast dit jaar immers 20 kaarsjes uit.

Adamo en Arid op het Paleizenplein
Een eerste reeks concerten vindt plaats op zaterdag 9 mei op het Paleizenplein, met onder meer Adamo, Renan Luce, Stanislas, Maurane, Cali, Lio en Saule. De avond wordt afgesloten met vuurwerk.

Een tweede concert sluit de festiviteiten op zondag 10 mei af op hetzelfde plein met Starving, Arid et BB Brunes.

Daarnaast kunnen de Brusselaars genieten van straatfeest onder meer op het Koningsplein en de Grote Markt. In de Lombardstraat opent het Brussels parlement de deuren voor het grote publiek.

Autoloze zondag
Ook de week voordien zijn er al verschillende culturele evenementen, waaronder conferenties over de geschiedenis van Brussel en de inhuldiging van de grootste stripplaat ter wereld (23 op 30 meter) op de Grote Markt. Zondag 10 mei is eveneens Autoloze zondag in de hoofdstad.

Het Irisfeestconcert lokte in 2008 zowat 20.000 mensen. Voor het straatfeest kwamen vorig jaar 70.000 mensen opdagen en 7.000 anderen bezochten het Brussels parlement.

23-04-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John neemt afscheid van Las Vegas

Elton John neemt afscheid van Las Vegas

Om Your Song te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Elton John heeft gisteravond na vijf jaar afscheid genomen van Las Vegas. De 62-jarige zanger trad sinds februari 2004 op in het befaamde casino Caesars Palace, en gaf uiteindelijk 241 shows. "Ik heb van elk moment genoten", vertelde John bij zijn laatste show. Een vaarwel hoeft dat nog niet te zijn. John hintte bij zijn afscheid meteen op een comeback.
De Britse zanger speelde zijn 'Red Piano'-show op het podium waar ook Celine Dion, Bette Midler en Cher hun Vegas-shows verzorgden. "Misschien zijn de Village People de volgende", grapte hij.

23-04-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Lucy voor Novastar-zanger Joost Zweegers

Dochter Lucy voor Novastar-zanger Joost Zweegers

Om Because te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De Nederlands-Belgische artiest Novastar is vader geworden van een dochtertje, Lucy. "Het is een geweldig gevoel", zei de singer-songwriter op Q-music.

Eerste vadernacht
Novastar, die in het echt Joost Zweegers heet, bracht de voorbije nacht in het ziekenhuis door. "Ik heb een eerste vadernacht achter de rug, namelijk niet slapen", grapte hij.
Novastar is bekend van hits als 'Wrong', 'Because' en 'Waiting So Long'. Volgende maand staat hij op Pinkpop.

23-04-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdrolspelers 'Slumdog Millionaire' ook écht koppel

Hoofdrolspelers 'Slumdog Millionaire' ook écht koppel

http://img4.imageshack.us/img4/5888/slumdogmillionaireyfm.jpg
Dev Patel en Freida Pinto, die in de Oscarwinnende film 'Slumdog Millionaire' een jeugdromance beleven, lijken ook in het echte leven een koppel. De twee werden kussend gespot tijdens een romantische date in Israël.
De acteurs hebben al vaak ontkend dat ze een koppel vormen, zelfs nadat hun co-ster uit de film Anil Kapoor dat had onthuld.

Kapoor, die in de film de corrupte presentator van een tv-show speelt, zei onlangs: "Als ik die twee ontmoet, voel ik dat er iets gaande is. Ik denk dat dit het begin van iets moois is. Ze zien er zeer goed uit samen".
Pinto (24) haastte zich om te ontkennen dat ze een relatie heeft met de 18-jarige Patel. Maar de Britse tiener vloog onlangs naar Tel Aviv om er Pinto te bezoeken op de set van haar nieuwe film 'Miral', en de twee zagen er heel verliefd uit tijdens een diner.

23-04-2009 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!