Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Miranda Kerr naakt voor koala's

Topmodel Miranda Kerr naakt voor koala's

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/miranda-kerr.jpg?t=1243858874

Topmodel Miranda Kerr is voor het eerst naakt gegaan. Kerr deed dat voor de recente 'groene' editie van de Australische Rolling Stone, dat ook al Britney Spears, Jennifer Aniston en Lady GaGa naakt op haar cover wist te strikken. De Australische is in het westen vooral bekend als een van de Victoria's Secret-lingeriemodellen en als lief van Orlando Bloom, maar is Down Under vooral bekend als het gezicht van modeketen David Jones. Kerr wou best 'au naturel' gaan ter bewustzijn van het milieu, en koala's in het bijzonder.

"Ik vind het erg belangrijk onze natuur te beschermen, omdat die ons toelaat te leven. Zo simpel is het", aldus Kerr. Tijdens de fotoshoot, die in januari in Sydney plaatsvond, maakte een echte Koala -Koral genaamd- zijn optreden.

Kerr is ook het gezicht van de campagne 'No tree, No Me' van de Australian Koala Foundation. Daarmee wil de stichting de natuurlijke habitat van de koala's beschermen en het is meteen ook de reden waarom Kerr op de cover alleen te zien is met een ketting die haar aan een boom vastbindt. "Spijtig genoeg leven er nog amper 100.000 koala's in Australië", vervolgt Kerr. "Sinds de Europeanen naar Australië zijn gekomen, is 80% van hun natuurlijke habitat verdwenen.

01-06-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits warenhuis woest op Lindsay 'diva' Lohan

Brits warenhuis woest op Lindsay 'diva' Lohan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/lindsay-lohan-9.jpg?t=1243858528

Lindsay Lohan lijkt er te veel van uit te gaan dat alles vanzelf gaat. Dat als ze bijvoorbeeld een reeks beautyproducten lanceert om te bruinen zonder zon, dat haar naam voldoende is voor de promotie. Dat ze niet zelf moet komen opdagen, ook al is dat de afspraak.

Maar daar vergist ze zich in: een Londen warenhuis verwachtte haar wel degelijk en de eigenaars zijn woest dat La Lohan niet is komen opdagen zonder iets te laten weten. Ze dreigen er nu mee de hele lijn uit de rekken te halen.

In kamp Lohan is het ondertussen overdovend stil. Geen excuses, geen verklaring, geen nieuwe beloftes...gewoon stilte. Dat wakkert de geruchtenmolen alleen maar aan. Zo zou Lindsay volgens verschillende loslippigen 'gewoon geen zin' hebben gehad om de afspraak na te komen. 'Diva!' zeggen wij dan.

01-06-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimi Hendrix werd vermoord door manager

Jimi Hendrix werd vermoord door manager

Om Jimi Hendrix te bekijken druk op de foto.


.

Jimi Hendrix is vermoord door zijn manager. Dat zegt althans een van zijn vroegere roadies. Naar verluidt stikte de gitaarlegende in 1970 op 27-jarige leeftijd in zijn eigen braaksel, maar in The Telegraph vertelt roadie James 'Tappy' Wright een ander verhaal.

Hendrix' manager, Michael Jeffery, zou een jaar later in een dronken bui tegen hem hebben gezegd dat hij de ster had vermoord. Jeffery was bang dat Hendrix met een andere manager in zee zou gaan. Hij stopte de gitarist vol pillen en drank. "Jimi was dood veel meer waard dan levend. Als hij bij me wegging, zou ik alles kwijt zijn. Ik moest het gewoon doen, begrijp je?", zou Jeffery tegen de roadie hebben gezegd.

Wright schrijft erover in zijn boek Rock Roadie. De manager kwam twee jaar na de dood van Hendrix om het leven door een vliegtuigongeluk.

01-06-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox: "Ik voel me net een hoer"

Megan Fox: "Ik voel me net een hoer"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/megan-fox.jpg?t=1243857730

"Als actrice voel ik me een hoer." De uitspraak komt van de verrukkelijke Megan Fox, onlangs nog verkozen tot meest sexy vrouw. Fox vindt eigenlijk alle acteurs en actrices een soort van prositituees.

"Het is vies"
"Als je erover na denkt zijn we allemaal hoeren", zegt de sexy vrouw in een interview. "We worden betaald om liefde en aantrekkingskracht te spelen. Andere mensen kijken naar ons terwijl we iemand kussen, aanraken en dingen doen die je in een monogame relatie niet zou doen. Eigenlijk is het best vies."

Seksueel agressief
Due bedenking houdt de ravissante actrice niet tegen om halfnaakt te poseren voor de camera in allerlei suggestieve houdingen. "Ik weet dat ik een promiscue imago heb. Daardoor denken mensen dat ik wild ben en seksueel agressief, maar dat is helemaal niet zo." Niet dat ze veel moeite gaat doen om dat imago bij te stellen. "Liever een stout imago dan de hele tijd braaf te moeten zijn!"

Een gewaarschuwd man...
En mannen, denk maar niet dat dit katje zich gemakkelijk laat aanpakken. "Mannen die denken dat ik braaf naast ze ga zitten met mijn wimper knipperen, kunnen beter twee keer nadenken. Ik kan ze zo afmaken." Een gewaarschuwd man is er twee waard...

01-06-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle uitgeput opgenomen in ziekenhuis

Susan Boyle uitgeput opgenomen in ziekenhuis

Om Susam te bekijken druk op de foto.


.

De Schotse Susan Boyle, die na een 48-jarig bestaan in de onbekendheid plots een wereldberoemdheid werd vanwege haar bijzondere stem, is met uitputtingsverschijnselen in het ziekenhuis opgenomen, melden de lokale Britse media.

Finale verloren
Susan Boyle werd zaterdag tweede in de finale van de televisiewedstrijd Britain's Got Talent. De eerste plaats ging naar een groep dansers. Volgens de krant The Sun is het Schotse talent opgenomen in een kliniek in Londen.

Populair filmpje
Als werkloze oude vrijster trad Susan uit de anonimiteit tijdens een auditie voor de wedstrijd in april. Het filmpje hiervan werd meer dan 100 miljoen keer bekeken op internet. Maar de nieuwe ster kon moeilijk om met deze plotse bekendheid en de druk van de media. Dee afgelopen dagen begon ze tekenen van nervositeit te vertonen.

Fysiek en emotioneel uitgeput
"Na zaterdagavond is Susan fysiek en emotioneel uitgeput", aldus Talkback Thames, de organisator van de wedstrijd, zondag in een communiqué. "Ze is door haar persoonlijke arts onderzocht en die heeft haar een paar dagen rust aangeraden."

01-06-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. verliefd


 Verliefd




http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/gedicht.jpg?t=1243773969


vlinders in mijn buik
misschien een verkeert woordgebruik
maar wat ik voel
en wat ik bedoel
dat kan ik niet zeggen
ik kan er geen punt aan leggen
steeds als ik jou zie
bonst mijn hart sneller en sneller
en echt meer feller
elke bons die ik voel
lijkt op een doel
je komt dichter
en pakt mijn hand
mijn aders die lopen
lopen sneller en sneller
en veel feller
ik tril en beef
maar jij bleef
je keek me aan
en ik weet waar je heen wilde gaan
je bracht je lippen op de mijne
mijn hart dat ging te keer
ik voelde me net een veer
ik zweefde weg
weg met jou in me armen..


01-06-2009 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
31-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle geklopt door dansgroep

Susan Boyle geklopt door dansgroep

Om Diversity te bekijken druk op de foto.


.

Susan Boyle grijpt net naast de overwinning in de Britse talentenjacht ‘Britain ’s got talent’. De 48-jarige huisvrouw en internethype moest gisteren in de finale dansgroep Diversity nipt laten voorgaan.

Tegen alle verwachtingen in werd Susan Boyle dus niet de grote winnaar van de door zestien miljoen kijkers gevolgde talentenjacht op ITV. De huisvrouw uit het Schotse Blackburn leverde in de finale nochtans een ijzersterke en hartverwarmende prestatie af. De jury gewaagde zelfs van ‘de beste performance die in deze wedstrijd ooit geleverd is’ en koos openlijk partij voor Boyle, die andermaal en, zoals verhoopt, haar versie bracht van I dreamed a dream uit de musical Les Misérables.

Met haar krachtige prestatie drukte Boyle, gekleed in grijze glitterjurk en met het pluizige kapsel dat intussen haar handelsmerk geworden is, de twijfel en kritiek die de voorbije week waren gegroeid, wel de kop in. Geruchten als zou Boyle de druk niet langer aankunnen en zelfs op het punt hebben gestaan om de wedstrijd te verlaten, domineerden de voorbije week de kranten.

Maar Susan Boyle stond er. Ze zong met overtuiging en krachtige stem en genoot zichtbaar van de aandacht en het succes. Dat dansgroep Diversity alsnog met de overwinning aan de haal gaat, was dan ook een complete verrassing, al leverde ook deze tienkoppige groep uit Essex een perfecte prestatie af.

Susan Boyle komt hoe dan ook als de morele winnaar uit de bus. De 48-jarige kerkvrijwilligster en amateurzangeres droomde al haar hele leven van een zangcarrière, maar slaagde er nooit in om onder de kerktoren uit te komen. Ze bleef vrijgezel en wijdde haar leven aan de verzorging van haar bejaarde moeder, tot die in 2007 op 91-jarige leeftijd overleed. Ze had al wel schuchtere pogingen gedaan om een zangcarrière uit te bouwen, maar die hadden haar nooit ver gebracht. Zo zong ze in het kerkkoor en gebruikte in 1999 haar spaargeld om een professionele demotape te maken, die ze naar platenmaatschappijen en talentenjachten stuurde. Ze won ook verschillende lokale zangwedstrijden.

Het was haar moeder die Susan aanporde om verder te gaan en zich in te schrijven voor Britain’s got talent, wat ze uiteindelijk ook deed en met het bekende gevolg. Toen ze de wedstrijd aanvatte werd ze door haar leeftijd en fysieke voorkomen nochtans weggelachen door jury en publiek. Maar toen ze begon te zingen, vielen de monden open van verbazing. Susan Boyle werd de publiekslieveling en het You Tube-filmpje over haar verschijning een nooit geziene internethype.

Met haar tweede plaats grijpt Boyle naast 100.000 pond (115.00 euro) en en een optreden voor de Britse koningin Elisabeth. Maar jurylid Simon Cowell heeft haar wel al een platencontract aangeboden bij zijn eigen Syco Music-platenlabel.

31-05-2009 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedische prins koopt kasteel Bruni's voor 17,5 miljoen

Saoedische prins koopt kasteel Bruni's voor 17,5 miljoen

Om Quelqu'un m'a dit te bekijken druk op de foto.


.

Het kasteel van de familie van Carla Bruni, de echtgenote van de Franse president Nicolas Sarkozy, is voor 17,5 miljoen euro verkocht aan de Saoedische prins en zakenman al-Walid. Dat meldt de Italiaanse krant La Stampa.

In buurt van Turijn
Het kasteel van Castagneto Po ligt in de buurt van Turijn en kwam in 1952 in handen van de vader van Carla Bruni. Hij was erfgenaam van een rijke familie van industriëlen en verrichte er belangrijke renovatiewerken. Het kasteel heeft een oppervlakte van 1.500 vierkante meter en telt 40 kamers. Rondom het kasteel ligt een park met eeuwenoude bomen.

Prins al-Walid staat 22ste in de lijst met de rijkste personen ter wereld van zakentijdschrift Forbes.

De meubels van het kasteel waren al geveild in Londen. Die brachten meer dan 10 miljoen euro op.

31-05-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger biedt 100.000 pond voor retro ijskar

Mick Jagger biedt 100.000 pond voor retro ijskar

Om Evening Gown te bekijken druk op de foto.

.

Volgens de rockfolklore staat Sir Mick Jagger bekend als een echte gierigaard, maar niets lijkt dezer dagen minder waar. Zo zag hij onlangs tijdens een wandelingetje een retro ijskar uit 1954 en was er op slag verliefd op. De eigenaar, ijsventer Giuseppe Della Camera, gaf in totaal al 40.000 euro uit om de wagen gedurende tien jaar te restaureren.

"Ik was aan het werk toen Mick en zijn zoon een ijsje bestelden", aldus de man in 'The Sun'. 'Hij zei me dat hij verliefd was geworden op mijn wagen en of ik die wilde verkopen. Ik stond perplex toen hij me plots 100.000 pond (bijna 115.000 euro, nvdr) bood. Hij heeft zeven kinderen en ik denk dat hij het leuk speelgoed vond voor hen en zijn kleinkinderen."

Maar Giuseppe ging niet in op het bod van Jagger. "Toegeven, ik was wel in de verleiding gebracht. Maar ik zei hem dat ik mijn wagen niet kon verkopen, omdat het altijd mijn droom is geweest om mijn nu twaalfjarige dochter Alessia op de dag dat ze trouwt naar de kerk te rijden in de wagen."

31-05-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle verliest finale van Britain's Got Talent

Susan Boyle verliest finale van Britain's Got Talent

Om My Heart Wiil Go On te bekijken druk op de foto.

.

De Schotse Susan Boyle, die na een 48-jarig bestaan in de onbekendheid plots een wereldberoemdheid werd vanwege haar 'engelenstem', werd tweede in de finale van de televisiewedstrijd 'Britain's Got Talent'. De eerste plaats ging naar een groep dansers.

Misnoegd
Susan Boyle gold als de grote favoriete van deze wedstrijd van zender ITV en kwam zeer misnoegd over door deze tegenvaller. Daarna maakte ze een goede indruk door te verklaren dat "de besten gewonnen hebben".

De urban dance-groep 'Diversity', die uit tien jongeren bestaat, won de stem van het publiek bij deze populaire wedstrijd.

Nerveus
Als werkloze vrijgezel trad Susan uit de anonimiteit tijdens een auditie voor de wedstrijd in april. Het filmpje hiervan werd meer dan 100 miljoen keer bekeken op internet. Maar de nieuwe ster kon moeilijk om met deze plotse bekendheid en de druk van de media. De afgelopen dagen begon ze tekenen van nervositeit te vertonen.

31-05-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgelekte naaktfoto's kosten Rihanna cover Vogue

Uitgelekte naaktfoto's kosten Rihanna cover Vogue

Om Don't Stop The Music te bekijken druk op de foto.


.

De op internet uitgelekte naaktfoto's van Rihanna hebben grote gevolgen voor de ster. Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour was in onderhandeling met Rihanna voor een plaats op de cover van het prestigieuze blad, maar bedacht zich toen ze haar naaktfoto's zag. Dat meldt De Telegraaf.

Rihanna was dolblij toen ze hoorde dat Anna Wintour haar op de cover van haar blad wilde. Een vriendin vertelt waarom het feestje niet doorging."Anna zei tegen Rihanna dat ze dol is op haar en graag met haar wil werken. Maar sinds er naaktfoto's van haar uitlekten op het internet heeft ze niets meer van Anna gehoord. Ze heeft Anna gebeld, maar ze weigert terug te bellen. Rihanna is vreselijk teleurgesteld."

31-05-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leg mijn droom zachtjes neder

Leg mijn droom zachtjes neder



http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Alicia-Keys-036.jpg?t=1243687864


als schemertijd

zich moe afvraagt

wanneer laagdragend licht

het dagdagelijkse

zal verspreiden

 

verzoent mijn droom

zich met leven

leg ik hem zachtjes neder

op een bloemenbed

van wezenlijke weelde

31-05-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
30-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bundchen best betaalde model

Gisele Bundchen best betaalde model

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/gisele-bundchen-1.jpg?t=1243685675
Gisele Bundchen verdiende 25 miljoen dollar.

Topmodel Gisele Bundchen (28) is het best betaalde model ter wereld. De Braziliaanse schone zou tussen juni 2008 en 2009 ongeveer 25 miljoen dollar (17,7 miljoen euro) verdiend hebben. Toch had ook Gisele onder de economische crisis te lijden. Ze verdiende immers tien miljoen minder dan vorig jaar.

In februari trouwde Gisele met de Amerikaanse sportster Tom Brady. Ze heeft een paar lucratieve contracten met Versace, Dior, True Religion jeans en Ebel horloges. Ze heeft ook een eigen succesvolle schoenlijn.

Heidi Klum
Heidi Klum (35) staat op de tweede plaats in de lijst van Forbes. Zij moest het stellen met 'maar' 16 miljoen dollar. Het Duitse model presenteert onder meer een modellenprogramma in Duitsland en heeft ook nog steeds een contract met Victoria's Secret lingerie. We kunnen haar bewonderen in reclame van allerlei producten als Diet Coke, Volkswagen en LG.

Leeftijd
Het Britse model Kate Moss (35) heeft dit jaar ondanks haar leeftijd toch een miljoentje extra verdiend. Haar modelijnen zijn een groot succes en ze is zo het derde best betaalde model ter wereld. Opvallend is dat de top-5 dit jaar hetzelfde is dan vorig jaar. Met de 35-jarige Klum en Moss ligt de leeftijd van sommige topmodellen ook verrassend hoog.

Zeldzame schoonheid
Chris Gay, voorzitter van Marilyn Agency, dat nummer vier Adriana Limi vertegenwoordigt, denkt dat topmodellen veelzijdig moeten zijn. Ze moeten een zeldzame schoonheid bezitten om een bedrijf of product te promoten. Hieronder vindt u de top-10 van de best betaalde modellen. Nummer 9 Miranda Kerr is de vriendin van acteur Orlando Bloom.

30-05-2009 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches Geldof woont gratis in luxueus hotel

Peaches Geldof woont gratis in luxueus hotel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/peaches-geldof-1.jpg?t=1243685468

Peaches Geldof, de 20-jarige dochter van Bob Geldof, woont gratis in een luxehotel. Na een ruzie met haar vader verhuisde de socialite naar een tweepersoonskamer in het exclusieve Mayfair Hotel in Londen. Daar mag ze gratis wonen, omdat het hotel haar als ambassadeur ziet.

Rekening57.000 euro
Eén nachtje in haar kamer zou een gewone sterveling 365 euro kosten. De voorbije weken heeft Peaches een rekening van 57.000 euro verzameld. Ze eet in het dure restaurant van het hotel, ze krijgt dure schoonheidsbehandelingen en ze plundert haar minibar. Tussendoor bestelde ze ook al voor 10.000 pond aan room service.

Vrienden uitnodigen
Peaches mag ook haar vrienden uitnodigen om gratis in een kamer te verblijven. Als de duurste kamers beschikbaar zijn, verhuist ze gewoon naar de meest comfortabele. Het enige wat Peaches in ruil moet doen, is reclame voor het hotel maken in interviews en zich voor de deur van het etablissement laten fotograferen. Toch zal ze haar luxeleven weldra misschien vaarwel zeggen. Peaches zou op zoek zijn naar haar eigen stulpje.

30-05-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwnaar Jade Goody vrijgelaten

Weduwnaar Jade Goody vrijgelaten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jade-goody-6.jpg?t=1243685087

De weduwnaar van Jade Goody, Jack Tweed, is vandaag vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis en bezocht meteen het graf van zijn overleden vrouw.

Jack zat sinds april vast omdat hij een taxichauffeur had aangevallen terwijl hij nog in zijn proeftijd zat voor een ander misdrijf, meldt Daily Mail.

Jack werd opgewacht door zijn familie en reed meteen door naar het graf van Jade, waar hij bloemen neerlegde. Vanavond zal hij zijn vrijlating groots vieren in een club.

30-05-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Jordan plotseling gescheiden

Ex van Jordan plotseling gescheiden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jordan-2.jpg?t=1243684876

Dane Bowers, het voormalige vriendje van Jordan, is als een donderslag bij heldere hemel van zijn vrouw gescheiden. De breuk tussen zanger Bowers (29) en zijn agente/echtgenote Chrissy Johnston stamt van twee dagen voordat Peter André bekend maakte dat hij bij Jordan weggaat.

Auto verhakkeld nabij haar huis
Geruchten doen de ronde dat de scheiding van Dane Bowers, die een reeks hits scoorde met boysband Another Level, iets met Jordan te maken heeft. Eerder deze week nodigde Jordan (31) Dane uit bij haar thuis omdat hij haar sinds de aankondiging van haar scheiding had getroost met lieve sms'jes. Na een aanrijding werd Danes auto vlak bij Jordans huis gevonden. Volgens de politie had Bowers meer dan één glas teveel op.

Sekstape
Dane beweert dat de auto was gestolen en dat Jordan zijn verhaal kan bevestigen, meldt Daily Mail. Daarmee worden de geruchten dat Jordan en Dane samen weer iets hebben versterkt. De twee maakten jaren geleden ophef nadat een tape waarop ze seks hebben met elkaar aan het licht kwam. Bowers trouwde in november 2007. Hij heeft een zoon van twaalf uit een eerdere relatie.

Peter André heeft intussen weer voor het eerst op een podium gestaan, en werd door honderden vrouwen heel erg warm ontvangen.

30-05-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang en Marktrock in Belgische handen

Stan Van Samang en Marktrock in Belgische handen

Om This Time te bekijken druk op de foto.


.

The Entertainment Group België zal zelfstandig verder gaan. Het bedrijf en haar activiteiten wordt overgenomen door de huidige directeur Henk Vermeulen van het moederbedrijf The Entertainment Group Nederland. Artiesten zoals Stan Van Samang, Roel Vanderstukken, Sandrine maar ook Marktrock en 'Zo is er maar één' komen zo in Belgische handen.

Andere naam
De management buy-out betekent dat het bedrijf verder gaat onder leiding van Henk Vermeulen. "Ik ben erg tevreden dat we de succesvolle activiteiten kunnen voortzetten en dat we een doorstart kunnen maken", aldus Vermeulen. Het bedrijf zal binnenkort onder een andere naam verder gaan.

The Entertainment Group België wordt een onafhankelijk entertainmentbedrijf die de belangen zal blijven vertegenwoordigen van o.a. Stan Van Samang, Roel Vanderstukken en Sandrine. Ook de succesvolle televisieformats als 'Zo is er maar één', 'De weg naar Mekka' en de toekomstige TV-projecten blijven via Telesaurus - eigendom van The Entertainment Group België - tot de activiteiten van het bedrijf behoren, net als de boekingen.

Marktrock
Op 14 en 15 augustus 2009 organiseert TEG België het gratis en 100% Belgische muziekfestival 'Marktrock' in Leuven. "De mensen in Leuven mogen op hun twee oren slapen, Marktrock 2009 gaat zeker door. Het is trouwens ons streefdoel om begin juni de volledige affiche bekend te maken", aldus Henk Vermeulen.

Naast Marktrock 2009 zal TEG België ook de organisatie in handen nemen van de 5 concerten van 'Zo is er maar één' en produceert het bedrijf ook de muziekspecial op 11 juli, te bekijken op één

30-05-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzieklegende Phil Spector veroordeeld tot 19 jaar cel

Muzieklegende Phil Spector veroordeeld tot 19 jaar cel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/phil-spector.jpg?t=1243684090

De beroemde Amerikaanse muziekproducent Phil Spector is veroordeeld tot 19 jaar cel voor de moord op de Hollywoodactrice Lana Clarkson in 2003: vijftien jaar wegens moord zonder voorbedachte rade, plus vier voor verboden wapendracht. Er is geen mogelijkheid tot vervroegde vrijlating.

Schot in de mond
De 69-jarige Spector doodde in februari 2003 in zijn woning nabij Los Angeles Clarkson, een B-actrice, met een enkel schot in de mond. De voorbije zes jaar bleef de excentrieke producent op vrije voeten door de betaling van een borgsom van een miljoen dollar.

Spector is vooral bekend als de uitvinder van de Wall of Sound, waarmee hij in de jaren zestig de popmuziek een compleet ander geluid gaf. Hij produceerde platen voor onder meer The Beatles, The Ronettes ('Be my Baby'), The Righteous Brothers ('You've lost that lovin' feelin'', 'Unchained Melody') en Ike & Tina Turner ('River Deep, Mountain High').

30-05-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert II oudste vorst ooit van België

Albert II oudste vorst ooit van België

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/k-albert.jpg?t=1243683891

Koning Albert II wordt maandag de oudste, regerende vorst uit de Belgische geschiedenis. Albert is dan vijf dagen verwijderd van zijn 75ste verjaardag. Leopold I overleed zes dagen voor zijn 75ste verjaardag. Boudewijn, Leopold II en Albert I stierven op jongere leeftijd en Leopold III werd wel 81 jaar, maar hij was toen al een hele tijd niet meer in functie.

30-05-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krezip vervangt Depeche Mode op Pinkpop

Krezip vervangt Depeche Mode op Pinkpop

Om I Would Stay te bekijken druk op de foto.


.

Niet Oasis of The Prodigy zal Depeche Mode vervangen op Pinkpop, maar wel de Nederlandse band Krezip. Een buitenlandse act bleek op korte termijn niet haalbaar.

Depeche Mode zegde eergisteren af. De Britse band stond op de affiche van Pinkpop als headliner voor zondag, maar zanger Dave Gahan is midden mei geopereerd en herstelt nog.

Festivalorganisator Jan Smeets had geprobeerd om Oasis, The Prodigy of The Cure in huis te halen, maar dat bleek onhaalbaar. "Krezip was ook een hele klus, doordat enkele bandleden met vakantie in het buitenland zijn", luidt het.

De band Krezip stopt er eind juni mee. Zangeres Jacqueline Govaert en co braken in 2000 in Nederland door met een optreden op Pinkpop.
Krezip staat zondag op het hoofdpodium om 19.15 uur. Placebo schuift daardoor op en speelt vanaf 21.15 uur.

30-05-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!