Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik kan het zeggen

Ik kan het zeggen



http://img269.imageshack.us/img269/4972/rak0a.jpg


Ik kan het in het Saans zeggen
Te quiero...

Ik kan het in het Grieks zeggen
S'agapo...

Ik kan het in het Duits zeggen
Ich liebe dich...

Ik kan het in het Latijns zeggen
Ego te amo...

Ik kan het in mijn eigen woorden zeggen
Ik hou zielsveel van jou


06-06-2009 om 08:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
05-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle verlaat kliniek met miljoenendeal op zak

Susan Boyle verlaat kliniek met miljoenendeal op zak

Om Susan te bekijken druk op de foto.


.

Susan Boyle heeft gisteren de kliniek verlaten waar ze het voorbije weekend wegens een emotionele inzinking was opgenomen. Dat meldt The Sun. De Schotse zangsensatie is meteen ondergedoken bij een vriendin om de media te ontvluchten. Wel had ze een ontmoeting met platenbazen voor ze de kliniek in Londen verliet. Naar verluidt heeft ze een contract van 9 miljoen euro op zak. "Ze stelt het goed. Ze heeft gepraat met de bazen van Sony, die haar hebben gezegd dat haar deal niet in het gedrang komt en dat ze alle tijd moet nemen om er weer bovenop te komen".

05-06-2009 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Brown voor vijfde keer vader

Bobby Brown voor vijfde keer vader

http://img38.imageshack.us/img38/2639/bobbybrown.jpg

Bobby Brown, de ex-man van zangeres Whitney Houston, is voor de vijfde keer vader geworden. Bobby maakte het babynieuws bekend tijdens een optreden in de Rok nightclub in Las Vegas. Hij schreeuwde: "Ik heb net een kindje gekregen. Vier dagen geleden werd mijn zoontje Cassius geboren!" De moeder is zijn vriendin en manager Alicia Etheridge. In totaal heeft Bobby nu vijf kinderen bij verschillende moeders, waaronder dochter Bobbi Kristina (15) met Whitney Houston. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.

05-06-2009 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus weigert groenten te eten

Miley Cyrus weigert groenten te eten

http://img189.imageshack.us/img189/2522/mileycyrusl.jpg

Tienersterretje Miley Cyrus weigert groenten te eten. Niet bepaald choquerend nieuws, zegt u? Wel in Hollywood, waar anorexia, slaatjes en water hoogtij vieren.

Cyrus is zangeres en actrice en staat momenteel in de belangstelling in haar rol als Hannah Montana. De piepjonge Cyrus verdedigt haar keuze met de volgende historische woorden: "Het eten van groene dingen vind ik maar raar, groene dingen zijn bijna altijd vies."

05-06-2009 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis betaalt tickets 70.000 fans terug na half uur panne

Oasis betaalt tickets 70.000 fans terug na half uur panne

Om Wonderwall te bekijken druk op de foto.


.

Oasis gaat de tickets van 70.000 fans terugbetalen, nadat het eerste optreden van hun zomertournee in thuisstad Manchester even de mist inging. Wie de rekening uiteindelijk zal mogen betalen is niet meteen duidelijk, maar hij of zij zal een slordige 3 miljoen pond mogen ophoesten.

Rock n' Roll Star
Oasis begon gisteravond aan de eerste van drie uitverkochte avonden in Heaton Park in thuisstad Manchester. 70.000 fans hadden eerder al Twisted Wheel, Reverend and The Makers en Kasabian als opwarmers gekregen, toen de bandleden van Oasis rond 21 uur het podium betraden. Maar bij het eerste nummer liep het al meteen mis. Op het einde van 'Rock n' Roll Star' viel het geluid uit en verdween de band terug van het podium.

Generator
Vijf minuten later kwamen ze terug en zetten ze 'Lyla' in, maar ook toen ging het grondig fout. Blijkbaar had de generator achter het podium het begeven, het geluid viel opnieuw uit en dus zat er niks anders op dan de generator te herstellen. Pas dik een half uur later kwam Oasis uiteindelijk terug het podium op, waarop frontman Liam Gallagher de waanzinnige meute meedeelde dat het vanaf nu 'a free gig' was. Ook broer Noel excuseerde zich bij de fans en beloofde 'a full refund' aan alle 70.000 aanwezige fans, wat neerkomt op een bedrag van zo'n 3 miljoen pond (3,4 miljoen euro).

Rock Werchter
De band speelde zijn set nadien zonder problemen uit, met hits als 'Wonderwall', 'Don't Look Back In Anger', 'Champagne Supernova' en 'Live Forever'. Oasis speelt ook zaterdag en zondag nog in Heaton Park. Op donderdag 2 juli is de band headliner op Rock Werchter.

05-06-2009 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Gascoigne te labiel voor deelname aan realityshow

Paul Gascoigne te labiel voor deelname aan realityshow

http://img190.imageshack.us/img190/4407/paulgasciogne.jpg

Voetballegende Paul Gascoigne mag niet deelnemen aan de Britse realityshow 'I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!'. Volgens de bazen van zender ITV is 'Gazza' mentaal te labiel. Onlangs belde Gascoigne zijn nieuwe vriendin tijdens een nachtje stevig stappen en vertelde hij haar dat hij zelfmoord wilde plegen. Dat meldt The Sun.

De 42-jarige alcoholverslaafde had vorige maand nochtans een contract getekend om deel te nemen aan 'I'm a Celebrity...' Maar nadat Susan Boyle instortte na de finale van 'Britain's Got Talent', ook een programma van ITV, zijn de bazen daar op hun hoede. Gascoigne moest een psychiatrische test afleggen waaruit bleek dat hij mentaal te labiel is. Zender ITV probeerde Gascoigne al jaren te strikken voor de realityshow waarin bekende figuren in de Australische jungle aan hun lot worden overgelaten. De tv-bazen zoeken nu een andere ex-voetballer om de plaats van Gascoigne in te nemen.

05-06-2009 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feuilleton van Patrick Swayze afgevoerd

Feuilleton van Patrick Swayze afgevoerd

http://img26.imageshack.us/img26/2033/patrickswayze.jpg

Er komt geen tweede seizoen van het politiedrama 'The Beast' met de zieke Patrick Swayze in de hoofdrol. Volgens het filmmagazine Variety is Swayze, die tegen kanker strijdt, te ziek om nog een reeks afleveringen in te blikken.

De 53-jarige Swayze zat middenin de opnames van de eerste reeks van dertien afleveringen toen vorig jaar bij hem pancreaskanker werd vastgesteld.

Hij beëindigde de opnames nog, hoewel hij verscheidene weken met een longontsteking in het ziekenhuis lag. De tv-reeks scoorde ook niet naar verwachting. Nu blijkt dat Swayze te ziek is om een tweede reeks op te nemen en een vervanger voor zijn rol van FBI-agent werd niet gevonden.

05-06-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney (48) gaat samenwonen met nieuw lief (23)

George Clooney (48) gaat samenwonen met nieuw lief (23)

http://img269.imageshack.us/img269/9615/georgeclooney.jpg

George Clooney is al twee maanden met de 23-jarige serveerster Lucy Wolvert en is naar verluidt zo dol op haar dat hij wil dat ze bij hem intrekt.

De twee leerden elkaar kennen in Miami Beach, Florida, waar George zijn jongste film 'Up In The Air' opnam. De voorbije maanden vloog Clooney elk weekend van LA naar Miami om bij zijn nieuwe vlam te kunnen zijn. Vriendinnen van Lucy, die als model aan de bak probeert te komen maar als cocktailserveerster de eindjes aan elkaar knoopt, zijn bang dat Clooney haar hart breekt.

Vorig jaar maakte Clooney een eind aan zijn relatie met Sarah Larson, ook al een serveerster. De twee waren een jaar lang een stel.

05-06-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksspel met touw werd mister Kung Fu fataal

Seksspel met touw werd mister Kung Fu fataal

http://img132.imageshack.us/img132/3393/davidcarradine.jpg

De Amerikaanse acteur David Carradine heeft zich opgehangen in een hotel in Bangkok. Een kamermeisje vond de 72-jarige Amerikaan aan een gordijnkoord in een kast in zijn suite in het vijfsterrenhotel Park Nai Lert. Hij was naakt en had een koord rond zijn nek en genitaliën.

Lijkschouwers in het Bangkok Chulalongkorn Hospital bevestigen dat Carradine "niet stierf op natuurlijke wijze". De Thaise politie vertelde Australische collega's dat "Carradine waarschijnlijk stierf door masturbatie". Politiechef generaal Worapong Siewpreecha bevestigde ook dat er ook een touw rond zijn genitaliën was gebonden en dat dat verbonden was met de gordijnkoord rond zijn nek.

Carradine was in Bangkok voor de opnames van de film 'Stretch' van de Franse regisseur Charles de Meaux. Collega's raakten ongerust toen hij eergisteren niet was komen opdagen voor het eten en ze hem via de telefoon op zijn kamer niet konden bereiken.

Auto-erotische verstikking
Volgens familie en vrienden toonde de man geen tekenen van levensmoeheid, integendeel. "Hij zat vol leven en wou altijd werken. Een geweldige mens," zegt zijn manager Chuck Binder. Dat doet vermoeden dat de acteur overleed aan een bizar spelletje van auto-erotische verstikking, waarbij iemand opgewonden raakt door zichzelf te verstikken. In 1997 overleed ook INXS-zanger Michael Hutchence in dergelijke omstandigheden.

De politie bevestigt dat de acteur naakt in zijn kast aan een koord hing. Er zijn geen aanwijzingen dat Carradine werd aangevallen of dat er iemand anders in de kamer was geweest, luidt het.

Carrière
De Californiër heeft in zijn meer dan 40 jaar durende carrière in meer dan 100 bioscoop- en televisiefilms gespeeld. Enkele jaren geleden was hij als booswicht Bill in het bloederige tweeluik 'Kill Bill' (2003-2004) van cultregisseur Quentin Tarantino ('Pulp Fiction') te zien.

Hij verwierf echter vooral bekendheid in de jaren zeventig met de figuur van de boeddhistische Shaolin-monnik Kwai Chang Caine in de langlopende martial art-reeks 'Kung Fu'. In de jaren negentig speelde hij in de sequel van de reeks de rol van zijn kleinzoon in 'Kung Fu: The Legend Continues.'

Vijf keer getrouwd
Carradine produceerde verschillende trainingsfilms met oefeningen in de oosterse sporten Tai chi en Qigong. Hij is vijf keer getrouwd en heeft drie kinderen, waaronder de actrices Calista en Kansas.

05-06-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOS Piet bijna geflambeerd in uitzending

SOS Piet bijna geflambeerd in uitzending

http://img188.imageshack.us/img188/1131/sospiet.jpg

Piet Huysentruyt zal zich zijn laatste aflevering van SOS Piet nog lang blijven herinneren. Daarin wou een kijker weten hoe hij het best fruit kon roosteren en flamberen op de barbecue. Na de tips van Piet gooide de amateurkok een flinke teug rum op het fruit en in de kolen. De televisiekok en kijker konden tijdig de enorme steekvlam ontwijken. "Maar gij zijt zot", schreeuwde Piet. "Levensgevaarlijk, dat is alsof je benzine op je barbecue giet." Het fragment is te zien vanaf 4'40".

05-06-2009 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denise Richards: Ik liet mijn borsten drie keer opereren

Denise Richards: Ik liet mijn borsten drie keer opereren

http://img194.imageshack.us/img194/1540/claudiajames.jpg

Actrice en voormalige Playmate Denise Richards heeft haar borsten liefst drie keer laten opereren. De eerste keer was ze negentien. Daarna volgde nog een borstvergroting, maar toen vond ze haar boezem te groot en dus volgde nog een borstverkleining.

Denise onthulde dat bij de controversiële radio-dj Howard Stern. "Ik was negentien en mijn kamergenote had de mooiste borsten die ik ooit had gezien. Ze had net een borstvergroting gehad, en ik had helemaal geen borsten. Ik dacht 'waw, je kan dus gewoon borsten kopen', en was zo dom me te laten opereren. De volgende chirurg maakte ze nog groter, maar een D-cup was niet bepaald wat ik wilde".

Nadat ze in de Bondfilm 'The World Is Not Enough' speelde, liet de ex van Charlie Sheen haar borsten weer verkleinen. "Ze zagen er belachelijk uit op mijn lichaam". Denise, die twee kinderen heeft, raadt jonge meisjes af haar voorbeeld te volgen. "Ik ben dom geweest als tiener. Als je zo jong bent, sta je niet stil bij de complicaties. Zoals bij mij het geval was, kan er veel mislopen".

05-06-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man opgepakt die Claudio van Dell'Anno met dood bedreigde

Man opgepakt die Claudio van Dell'Anno met dood bedreigde

http://img15.imageshack.us/img15/9016/claudiovan.jpg
Claudio en Gaelle van Dell'Anno dinsdagavond na hun overwinning in Mijn Restaurant!.

De 32-jarige S.Q. uit Melle is donderdagnacht opgepakt en ondervraagd over bedreigingen die hij zou hebben geuit aan uitbater Claudio van restaurant Dell'Anno in Kortrijk. Dat bevestigt het parket van Kortrijk vandaag. Claudio werd bedreigd nadat hij niet was ingegaan op een voorstel om de stemmentelling in het televisieprogramma Mijn Restaurant te manipuleren.

35.000 euro
Eind mei kreeg een klant van Dell'Anno, een man die tot vijftien keer in het restaurant at, een telefoontje van de man uit Melle. Die vertelde hem dat hij de telling van de stemmen kon manipuleren in ruil voor 35.000 euro. De klant ging daar niet op in en gaf het bericht door aan uitbater Claudio, die evenmin op de vraag inging.

De man uit Melle werd na verloop van tijd boos en dreigde ermee dat hij "de Bosniërs" die het geld zouden komen ophalen, niet zou kunnen terugroepen.

Ondervraagd en vrijgelaten
De bedreigingen werden erger, en het gerecht voerde een telefoononderzoek uit. De speurders kwamen uit bij de 32-jarige man die de voorbije nacht werd opgepakt, ondervraagd en weer vrijgelaten. Enkele gsm's en een laptop werden in beslag genomen. De verdachte zou de feiten hebben bekend.

Volgens het parket zou de man ook restaurant Bigarreaux in Sint-Truiden benaderd hebben. Daar ging men evenmin op het aanbod in.
S.Q. heeft een verleden van vermogensdelicten.

05-06-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten

Vergeten


http://img192.imageshack.us/img192/4324/nigaarkhan3a.jpg

Vergeten

Ik praat met jou stem
ik kijk met je ogen
en ik luister met je oren
zelfs in mijn hart
is alles van jou

Jij bent mijn adem en mijn alles
jij bent mijn denken en mijn taal
zonder jou kan ik niet leven
nee, jij bent het helemaal

Eerder zal een muis een leeuw verslinden
eerder zal een kat de klok opwinden
eerder viert men in de kerk een bal
eerder dan ik jou vergeten zal


05-06-2009 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
04-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin van de blues Koko Taylor (80) overleden

Koningin van de blues Koko Taylor (80) overleden

Om I'm A Woman te bekijken druk op de foto.

Aanrader, prachtige muziek !!!


.

De Amerikaanse zangeres Koko Taylor, bijgenaamd de 'Koningin van de blues', is op 80-jarige leeftijd overleden. In mei stond ze nog op de planken, meldt haar platenmaatschappij.

Koko Taylor werd als Cora Walton geboren in Memphis, Tennessee. In 1952 trok ze samen met haar toekomstige echtgenoot Robert 'Pops' Taylor zonder een cent op zak naar Chicago (Illinois), waar ze in nachtclubs begon te zingen.

'Wang Dang Doodle'
In 1963 werd ze opgemerkt door de songwriter Willie Dixon. Hij hielp haar aan een contract bij de platenmaatschappij Chess Records. Van haar eerste album (met de hit 'Wang Dang Doodle') werden in 1965 een miljoen exemplaren verkocht.

In 1975 stapte ze over naar Chicago Alligator Records, waarmee ze nog negen albums opnam. Het laatste kwam in 2007 uit.

Op 7 mei gaf Koko Taylor nog een concert in Memphis, waar ze haar 29ste Blues Music Award in ontvangst nam. In 1984 kreeg ze een Grammy Award.

Koko Taylor overleed aan complicaties na een operatieve ingreep op 19 mei.

04-06-2009 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zatte Ashlee Simpson dreigt ex-lief man in elkaar te slaan

Zatte Ashlee Simpson dreigt ex-lief man in elkaar te slaan

http://img19.imageshack.us/img19/4738/ashleesimpsonl.jpg

Ashlee Simpson heeft zich weer van haar beste kant laten zien. Een gezellig avondje uit draaide uit op een scheldpartij, enkele dreigementen en dat allemaal omdat Ashlee, alcohol en jaloezie niet goed samengaan.

Foto's
Het begon nochtans goed. Ashlee en Pete kwamen Pete's ex, actrice Michelle Trachtenberg, tegen op een feestje. De eerste zinnen werden nog beschaafd gewisseld en Ashlee toonde ook foto's van hun zoontje Bronx aan Michelle. Maar de drankjes gleden vlot binnen, en als snel was er van de goede sfeer niets meer over.

Lapdance
"Ze werd erg dronken, luidruchtig en onbeschoft. Ze gaf Pete een lapdance terwijl ze maar naar Michelle bleef staren. Daarna schreeuwde ze naar Michelle: "Ik hoop dat je weet dat Pete je bedroog met mij. Wij hadden al seks met elkaar toen jullie nog samen waren," zo verklaarden ooggetuigen volgens De Telegraaf.

Dreigementen
Zowel Michelle als Pete waren geschokt. "Ik heb nooit iets gemeen over jullie gezegd, ik was zelfs blij dat jullie gelukkig waren", probeerde Michelle nog. Maar dat maakte Ashlee alleen maar razender. Uiteindelijk werd ze van het feestje verwijderd omdat ze ermee dreigde Michelle in elkaar te slaan.

04-06-2009 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film rond Winnie de Poeh is met de hand getekend

Nieuwe film rond Winnie de Poeh is met de hand getekend

http://img4.imageshack.us/img4/4834/winniedepoeh.jpg

Disney werkt aan een nieuwe film rond kindervriend Winnie de Poeh die in 2011 in de cinema moet verschijnen. De honingminnende beer speelt de hoofdrol in de met de hand getekende film, en al zijn vriendjes zijn ook weer van de partij.

De beer van A.A. Milne is bijzonder populair bij kinderen sinds hij voor het eerst verscheen in een boek in 1926. De vorige animatiefilm over Poeh verscheen in 2005 in de bioscoop. Het figuurtje brengt na Mickey Mouse het meeste op aan licentierechten.

04-06-2009 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soeur Sourire van Stijn Coninx dreigt flop te worden

Soeur Sourir van Stijn Coninx dreigt flop te worden

http://img7.imageshack.us/img7/7190/stijnconinx.jpg

Na een maand zijn in België slechts 55.000 mensen naar "Soeur Sourire" van Stijn Coninx gaan kijken. De kaskraker "Loft" had na eenzelfde periode al tien keer meer kijkers op de teller. Dat weten de Corelio-kranten.

"Deze film lokt blijkbaar niet het jonge publiek waar bioscopen nu eenmaal voor een groot stuk van leven", luidt het.

04-06-2009 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminems diamanten halssnoer gestolen

Eminems diamanten halssnoer gestolen

Om We Make You te bekijken druk op de foto.


.

Er is het voorbije weekend ingebroken in de hotelsuite van Eminem in Los Angeles. Er werd voor duizenden euro's materiaal van de rapper gestolen en ook zijn laptop is riebedebie. Eminem is nog het meest ontstemd om zijn diamanten halsketting ter waarde van 42.000 euro, die nu rond de nek van een boefje bengelt.

De inbrekers hadden het niet moeilijk om te achterhalen wanneer Eminem niet in zijn suite zou zijn: ze sloegen hun slag terwijl hij zondagavond de kont van Sacha Baron Cohen in zijn gezicht kreeg tijdens de uitreiking van de MTV Movie Awards.

Maandag kreeg Eminem een lauwe ontvangst tijdens zijn gezamenlijke optreden met Jay-Z. In de zaal waren onder meer Leonardo DiCaprio, Usher, Tobey Maguire en Ryan Philippe, maar die waren ontgoocheld in het nieuwe materiaal van de rapper. Een bron in de New York Daily News: "Toen Eminem samen met Jay-Z rapte, at het publiek uit hun handen. Maar toen hij alleen doorging, viel het optreden als een kaartenhuisje in elkaar. Hij zocht geen interactie met zijn fans. Zijn performance was mechanisch, zonder persoonlijkheid, de mensen waren knap teleurgesteld".

04-06-2009 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Green Day trots dat kind tijdens hun show werd verwekt

Green Day trots dat kind tijdens hun show werd verwekt

Om When I Come Around te bekijken druk op de foto.


.

Drummer Tre Cool van Green Day heeft onthuld dat de band aangenaam verrast was toen ze vernamen dat tijdens een van hun optredens jaren geleden een kind werd verwekt. De ouders noemden de jongen Dookie, naar het doorbraakalbum van Green Day.

"Ik heb vernomen dat die mensen seks hadden tijdens ons optreden en daar is een kind van gekomen. Dookie is nu acht of negen jaar en komt met zijn ouders naar onze optredens.

04-06-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Filip heeft schuilnaam Philippe Legrand

Prins Filip heeft schuilnaam 'Philippe Legrand'

http://img190.imageshack.us/img190/3968/prinsfilip.jpg

Als prins Filip een privé-uitstap maakt, gebeurt dat meestal onder de naam 'Philippe Legrand', meldt Het Laatste Nieuws.

Meer privacy
Hij gebruikt deze schuilnaam om meer privacy te kunnen hebben met zijn gezin en om het personeel van hotels en luchtvaartmaatschappijen vooraf niet té nerveus te maken. Zo nam de kroonprins in juli 2003 op de luchthaven van Charleroi een vlucht van Ryanair naar Pisa. De reis was geboekt onder de naam Philippe Legrand.

Koning Albert
Ook Filips vader, koning Albert, heeft die naam al gebruikt. Hij werd als kind 'le grand' (de grote) genoemd, omdat hij van de drie kinderen de grootste was.

04-06-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!