Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning vandaag 75

Koning is gisteren 75 geworden

http://img194.imageshack.us/img194/3151/albertkoning2cm.jpg

Koning Albert II vierde gisteren zijn 75ste verjaardag. Op 1 juni heeft de vorst al een andere kaap overschreden: sinds die dag is hij de oudste vorst in de geschiedenis van België. Leopold I overleed immers zes dagen voor zijn 75ste verjaardag.

Koning Albert II werd geboren op 6 juni 1934, bijna vier jaar na zijn broer Boudewijn en zeven jaar na zijn zus Joséphine-Charlotte. Albert was de luiers nog niet ontgroeid toen zijn moeder, koningin Astrid, op 29 augustus 1935 in het Zwitserse Küssnacht om het leven kwam bij een verkeersongeval.

Koningskwestie
De prins van Luik kende een bewogen jeugd. Hij was zes jaar oud toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Met zijn broer en zus moest hij uitwijken naar Frankrijk en later naar Spanje. In augustus 1940 keerde het gezin naar België terug.

Toen de geallieerde troepen vier jaar later, op Alberts' tiende verjaardag, voet aan wal zetten in Normandië, voerden de Duitsers Leopold III, zijn tweede vrouw prinses Lilian, die hij in volle oorlog huwde, en de kinderen naar het Duitse Hirschstein en later naar het Oostenrijkse Strobl. Een jaar later werd het gezin bevrijd door het Amerikaanse leger.

Maar in België stak intussen de koningskwestie de kop op en Leopold III en zijn gezin moesten tot 1950 noodgedwongen in Zwitserland blijven. Op 22 juli 1950 keren Leopold III en zijn zonen uiteindelijk naar België terug. De vorst doet troonsafstand in 1951 en Boudewijn legt even later de eed af.

Huwelijk met Italiaanse prinses Paola
Acht jaar later, op 2 juli 1959, huwt Albert met een Italiaanse prinses, Donna Paola Ruffo di Calabria. Het paar zal drie kinderen krijgen: Filip in 1960, Astrid in 1962 en Laurent in 1963. De prins van Luik ging intussen aan de slag als Erevoorzitter van de Raad van Bestuur van de Belgische Dienst voor Buitenlandse Handel. In die hoedanigheid nam hij deel aan meer dan honderd economische missies over de hele wereld.

Toen Boudewijn in 1993 stierf, werd Albert op 59-jarige leeftijd de zesde koning der Belgen. Zestien jaar later is hij de oudste vorst die ooit in België op de troon zat. De titel van langst regerende vorst blijft op naam van Leopold II, die op 74-jarige leeftijd overleed. Hij zat 44 jaar op de troon. Albert II is nog steeds de minst lang regerende vorst.

07-06-2009 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maximo Park en Fever Ray op Pukkelpop

Maximo Park en Fever Ray op Pukkelpop

Om Our Velocity te bekijken druk op de foto.


.
Maximo Park.

Maximo Park, Fever Ray, New Found Glory, Andrew Bird, The Twang, Boy Crisis, Bombay Bicycle Club en The Blackout zijn dit weekend aan de Pukkelpopaffiche toegevoegd.

De Britse postpunkgroep Maximo Park staat op donderdag 20 augustus op de wei van Kiewit. Hun derde plaat Quicken The Heart is net uit.

Fever Ray (op vrijdag 21 augustus) is het soloproject van Karin Dreijer Andersson van het Zweedse elektronicaduo The Knife. Het eerste album If I Had A Heart is in januari gereleased.



07-06-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Carradine wil FBI inschakelen

Familie Carradine wil FBI inschakelen

http://img40.imageshack.us/img40/4659/davidcarradinev.jpg

Na de mysterieuze dood van de Amerikaanse acteur David Carradine (72) in Bangkok wil zijn familie de FBI inschakelen. Het lijk van de voormalige ster van de vroegere televisieserie 'Kung Fu' zou in het weekend naar de Verenigde Staten overgebracht worden. Carradine werd donderdag verhangen teruggevonden in een kleerkast van zijn suite in een Thais luxehotel.

Een lid van de gealarmeerde hulpdiensten zei aan de Amerikaanse nieuwszender CNN dat zijn hals met een gele nylonband was omwonden, zijn genitaliën met een zwarte. De handen waren in tegenstelling tot eerdere berichten niet samengebonden. De politie in Bangkok was aanvankelijk van zelfmoord uitgegaan, maar sprak later van dood door verstikking. De manager van Carradine, Chuck Binder, zei dat hij van een ongeval uitgaat.

Moeilijk te aanvaarden
De familie gelooft niet in de these van zelfmoord, de tegenstrijdige berichten over de dood van de acteur zijn moeilijk te aanvaarden, zei de advocaat van de broer, Mark Geragos, aan CNN-nieuwsanker Larry King. "Ze willen een onderzoek". Volgens Carradine's co-manager Tiffany Smith zou met een autopsie de juiste doodsoorzaak kunnen achterhaald worden. Dat kan drie tot vier weken duren.

De dood door verstikking kan volgens mediaberichten het gevolg geweest zijn van een gevaarlijk soort seksspelletje, meer bepaald wurgseks. Daarbij wordt de zuurstoftoevoer naar de hersenen verminderd, om de seksuele drift te verhogen. Carradine werd halfnaakt in zijn kamer teruggevonden. Sporen van inbraak waren er niet.

Tarantino geschokt
De acteur raakte in de jaren zeventig wereldwijd bekend als hoofdrolspeler in de televisiereeks 'Kung Fu'. Enkele jaren geleden vertolkte hij ook de rol van Bill in Quentin Tarantino's bloederige tweeluik 'Kill Bill'. Tarantino zei op CNN dat Carradine een van "Hollywoods meest gekke genieën" was. "Ik ben geschokt". Volgens het magazine People was de van Californië afkomstige acteur vijfmaal getrouwd en viermaal gescheiden.

07-06-2009 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik laat je iets anders zien.


Ik laat je iets anders zien.


http://img34.imageshack.us/img34/3994/ami136v.jpg


ik doe je zoveel pijn
ik zeg,
ga dan toch weg,
maak het dan uit!
Ik bedoel het niet zo
het is mijn onzekerheid
mijn minderwaardigheid

ik denk je zoveel pijn te doen
door te zijn wie ik ben
ik ben pijnlijk
ik ben moeilijk
en duw je weg
uit bescherming voor jou
maar dat is juist je pijn

Het spijt me,
ik bedoel het niet zo
juist als ik je weg duw
wil je ik je bij me hebben
dat je me vast houd
juist dan heb ik je nodig

Maar dat zeg ik niet,
ik laat het verkeerde zien

07-06-2009 om 08:57 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
06-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson trakteert pa op lapdance

Marilyn Manson trakteert pa op lapdance

Om Tainte Love te be bekijken druk op de foto.


.

Marilyn Manson kan het goed vinden met zijn oudjes. Hij gaat zelfs geregeld zwaar stappen met zijn vader, en daarbij worden stripclubs niet gemeden.

Naaktdanseres
"Mijn pa houdt van mijn muziek en ik zorg financieel voor mijn ouders want hun jobs gaven hen geen recht op een pensioen. In Fort Lauderdale, in de Crazy Horse bar, heb ik mijn pa ooit getrakteerd op een lapdance. Ik moet wel bekennen dat ik toen heb weggekeken, de idee dat mijn pa opgewonden raakte door een naaktdanseres vond ik toch niet zo prettig".

Drankverslaafd?
Manson bekent in een interview in de Britse krant Daily Mirror ook dat hij een bijeenkomst van de AA heeft bijgewoond. Hij kwam echter tot het besluit dat hij geen drankprobleem heeft want de fles heeft zijn leven niet vergald.

"Ik ging naar één meeting van de AA en ik moest al meteen handtekeningen uitdelen. Dat vond ik klote, ik vind dat je daar zou moeten kunnen binnenstappen met een masker op en zeggen 'ik ben een alcoholieker, ik ben anoniem'. Dat is een echte dronkaard. Ze zeiden me daar dat een alcoholicus iemand is die drinkt, zijn leven verpest en dat beseft maar toch doorgaat met drinken. Dat geldt dus niet voor mij. Ik had mijn leven al verkwanseld voor ik begon te drinken".

Manson heeft zijn eigen merk absynth, dat hij naar verluidt bij wijze van ontbijt achteroverslaat.

06-06-2009 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney wil Britse koningin ontmoeten

Britney wil Britse koningin ontmoeten

Om Everytime te bekijken druk op de foto.


.

Britney Spears, die een reeks van acht concerten in Londen afwerkt, wil dolgraag met haar zoontjes Sean en Jayden op de thee bij koningin Elizabeth. "Haar agenda staat tsjokvol, maar ze wil Engeland niet verlaten alvorens ze de koningin heeft bezocht", aldus een bron dicht bij de zangeres.

"Ze heeft haar medewerkers gezegd dat ze koste wat het kost een ontmoeting met de Queen moeten zien te organiseren. Ze is dol op alles waar de koninklijke familie voor staat, de koningin ontmoeten is een droom voor haar".

Het is niet de eerste keer dat Britney (27) haar bewondering voor het Britse koningshuis etaleert. In 2002 onthulde ze dat prins William een afspraakje met haar had afgezegd. De twee zouden met elkaar contact hebben gehad via mail.

06-06-2009 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennie Garth wil doktertje spelen met haar man

Jennie Garth wil doktertje spelen met haar man

http://img268.imageshack.us/img268/2813/jenniegarth.jpg

Jennie Garth vindt het personage van Dr. Carlisle Cullen, dat haar man Peter Facinelli speelt in 'Twilight', zo opwindend dat ze haar vent van tijd tot tijd smeekt zijn doktersplunje aan (en uit, dat spreekt voor zich) te trekken in de slaapstede.

Peter Facinelli: "Ik moet me de hele tijd verkleden als Dr. Cullen. Dan zegt ze 'Doe de jas van de dokter aan', en zucht ik 'oh nee, niet weeral'".

Facinelli en Garth hebben samen drie dochters. De twee leerden elkaar in 1996 kennen op de set van de tv-film 'An Unfinished Affair'.

Hugh Jackman en Halle Berry
Jennie (37) is niet de enige celebrity die haar seksleven kruidt met filmpersonages. Hugh Jackman onthulde onlangs dat zijn vrouw het stimulerend vindt dat hij zich voordoet als een van zijn personages omdat ze dan het gevoel heeft dat ze vreemdgaat met haar eigen man. En Halle Berry bekende dat ze haar superstrakke pakje uit de 'X-Men'-films mee naar huis nam na de opnames. "Mijn personage Storm heeft in de film nooit seks, maar bij mij thuis wel".

06-06-2009 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intimi geloven niet dat Carradine zelfmoord pleegde

Intimi geloven niet dat Carradine zelfmoord pleegde

http://img19.imageshack.us/img19/6224/carradinej.jpg

David Carradine werd gisteren dood aangetroffen in een kast in zijn hotelkamer in Bangkok. De Oscargenomineerde acteur, bekend van zijn rollen in de tv-serie en film 'Kung Fu' en in de twee 'Kill Bill'-films, had een gordijnkoord om zijn nek en geslachtsdelen.

Misdrijf of seksspel
Volgens de politie pleegde Carradine zelfmoord. Maar familie, vrienden en collega's van Carradine hechten geen geloof aan die theorie. Zij denken eerder in de richting van een misdrijf of een uit de hand gelopen seksspel.

Vol levenslust
Tiffany Smith, de assistente van zijn manager Chuck Binder, verklaarde: "Ik kan met honderd procent zekerheid stellen dat David nooit zelfmoord zou hebben gepleegd. Hij was veel te vol levenslust".

"We kunnen niet zeggen dat het een ongeluk was, want dat weten we niet. De zaak wordt nog onderzocht, maar ik weet zeker dat hij zich niet zelf van het leven beroofde".

Chuck Binder: "De politie onderzoekt de zaak. We hechten geen geloof aan de zelfmoordthese. David was een fantastische kerel, een goede cliënt en een prima vriend. Ik ben zeker dat hij geen zelfmoord heeft gepleegd".

Koord rond geslacht
Dat Carradine het slachtoffer werd van een uit de hand gelopen seksspel, wil niemand in de mond nemen. Volgens een van de agenten die het lijk van Carradine zag, zat het gordijnkoord rond zijn nek en zijn geslachtsdelen. De Thaïse politie wil dat voorlopig bevestigen noch ontkennen.

"We geloven niet dat hier nog iemand anders bij betrokken was", luidt het bij de politie.

Ook de familie en vrienden van de acteur geloven niet dat hij zelfmoord pleegde. Zijn schoonmoeder Betty Fraser: "David was een sterke man en ik kan niet aannemen dat dit zelfmoord was. Het moet ofwel een ongeluk of een geweldpleging geweest zijn. Het was een groot hotel en als Amerikaan loop je in Thailand een groter risico".

Karakter
Vivica Fox, Carradines tegenspeelster in 'Kill Bill': "Ik zou nooit kunnen vermoeden dat David zichzelf van kant zou maken. Ik vind het hoogst ongelooflijk dat hij zichzelf zou hebben verhangen. Hij leek me zeker niet de persoon die zelfmoord zou plegen. Dat past gewoon niet bij zijn karakter".

Blaffer in lade
Toch gaf Carradine in 2004 toe dat hij ooit zelfmoordgedachten had. Toen zei hij in een interview: "Kijk, er is een periode in mijn leven geweest dat ik in een schuif in mijn bureau een geladen Colt 45 had. Elke avond nam ik dat pistool vast en dacht ik eraan mijn kop eraf te blazen. Telkens besloot ik het toch niet te doen en door te gaan met mijn leven".

06-06-2009 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste 3 violisten Elisabethwedstrijd op tournee

Eerste 3 violisten Elisabethwedstrijd op tournee

Om Lorenzo Gatto te beluisteren druk op de foto.


.
Onze landgenoot Lorenzo Gatto (links) werd knap tweede, naast hem winnaar Ray Chen.

De eerste drie laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd Viool 2009 trekken binnenkort samen met deFilharmonie door België voor een eenmalige tournee. Ray Chen, Lorenzo Gatto en Ilian Gârnet doen van 11 tot 21 juni achtereenvolgens Hasselt, Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel, Bergen en Brugge aan.

Voor onze landgenoot Lorenzo Gatto, die tweede werd, wordt het een blij weerzien met het orkest, zo meldt deFilharmonie vrijdag in een mededeling. Als winnaar van de wedstrijd Jonge Solisten stond hij al meermaals met deFilharmonie op het podium.

Gatto speelt op de laureatenconcerten het derde vioolconcerto van Saint-Saëns. Ilian Gârnets indringende uitvoering van Sjostakovitsj's eerste vioolconcerto leverde hem veel lof op van de jury en zal ook tijdens de tournee ongetwijfeld op veel bijval kunnen rekenen. De Australiër Ray Chen, de winnaar van deze editie, toont ten slotte zijn virtuositeit in Mendelssohns sprankelende Vioolconcerto.

Chef-dirigent Jaap van Zweden
Tijdens de tournee wordt deFilharmonie begeleid door chef-dirigent Jaap van Zweden, de voormalige concertmeester van het Amsterdamse Concertgebouworkest. Bij de laatste twee concerten van de tournee, in Bergen en Brugge, neemt van Zwedens rechterhand Aldert Vermeulen het dirigeerstokje over.

Wie meer informatie wenst over de precieze data en de kostprijs van de concerten kan terecht op de website www.defilharmonie.be.

06-06-2009 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minnares Jan Smit is weg bij haar man

Minnares Jan Smit is weg bij haar man

Om Je Naam In de Sterren te bekijken druk op de foto.


.

Het mysterie rond de breuk tussen Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen lijkt zich te ontrafelen. Liza, de vermeende minnares van Jan, is weggegaan bij haar man. Dat meldt De Telegraaf.

Volgens de inwoners van Volendam, waar Jan en Yolanthe wonen, is Liza de reden dat het showbizkoppel uit elkaar is.

Jan en Yolanthe doen al enkele weken vaag over het einde van hun relatie, die volgens bronnen pas vijf weken na de daadwerkelijke breuk werd bekendgemaakt. Dat de Volendamse Liza een grote vinger in de pap heeft, lijkt in ieder geval steeds duidelijker te worden. Yolanthe zou de jonge moeder zelfs met Jan hebben betrapt.

Terwijl de spotlights op Yolanthe gericht staan en haar eventuele relatie met voetballer Wesley Sneijder, is Liza inmiddels uit haar huis vertrokken met dochtertje Fem. Manlief Wim zit nu alleen in hun huis, terwijl zijn vrouw is ingetrokken bij haar moeder.

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Liza richting het huis vertrekt waar Jan en Yolanthe hun leven samen zouden delen

06-06-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston is uitverkoren dogsitter

Jennifer Aniston is uitverkoren dogsitter

http://img193.imageshack.us/img193/9809/jenniferanistonk.jpg

Jennifer Aniston is uitgeroepen tot de meest betrouwbare celebrity om op huisdieren te letten terwijl hun baasjes op vakantie zijn. Dat blijkt uit een poll van de Amerikaanse website PawNation.com, die haar bezoekers vroeg welke ster ze op hun kat, hon, vogels en slangen zou willen laten passen.

Zeventig procent van de deelnemers antwoordden Jennifer Aniston. Ze wordt gevolgd door Pamela Anderson, Nicole Richie en Mickey Rourke.

De veertigjarige Aniston heeft altijd de mond vol van haar trouwe viervoeter Norman, een corgi-terrier. "Norman is een unieke hond, eerder een mens met een vacht. Het is een wijze oude man die me met één blik kan doen smelten. Norman is een laserlicht dat recht naar mijn ziel schijnt". Wekelijks geeft Jennifer 250 dollar uit aan massages en acupunctuur voor de oude Norman.
Uit de rondvraag bleek verder dat de helft van de dierenliefhebbers huwelijken tussen huisdieren belachelijk vindt en dat tweederde van de dierenbezitters meer dan 35 euro per maand aan zijn dier uitgeeft.

06-06-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse koningin zit verveeld met advertentie Ryanair

Spaanse koningin zit verveeld met advertentie Ryanair

http://img190.imageshack.us/img190/9393/sofiaj.jpg
De Spaanse koningin Sofia.

Het Spaanse koninklijke paleis heeft lagekostenmaatschappij Ryanair er van beschuldigd een foto van koningin Sofia zonder toestemming te hebben gebruikt in haar nieuwe advertentiecampagne. Het Paleis werd nooit geraadpleegd en verleende geen toestemming om reclame te mogen maken over het feit dat de koningin vorige week met Ryanair vloog, meldde een woordvoerder van de koningin.

Ziekenbezoek
De 70-jarige koningin reisde met Ryanair van de Noord-Spaanse stad Santander naar de Britse hoofdstad Londen en terug. De koningin bezocht in Londen haar broer Konstantijn, de voormalige Griekse koning, die een hartoperatie moest ondergaan.

Goed doel
Spaanse kranten publiceerden vandaag grote Ryanair-advertenties met een afbeelding van de koningin en bijhorende slogans: "Fly like a monarch" en "Queen Sofia flies low cost". Ryanair beweert dat ze 5.000 euro aan een liefdadigheidsinstelling zal doneren. Als bedankje mag de koningin zelf een organisatie kiezen.

Sarkozy en Bruni
Het paleis reageerde "geërgerd en verrast" op de campagne. Het Spaanse koningshuis zal ook mogelijke maatregelen bestuderen. In 2008 moest Ryanair al 60.000 euro schadevergoeding betalen aan de Franse president Nicolas Sarkozy en zijn vrouw Carla Bruni, omdat de maatschappij hun foto gebruikte in advertenties.

06-06-2009 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sonic Youth op 22 oktober in Ancienne Belgique

Sonic Youth op 22 oktober in Ancienne Belgique

Om Kool Thing te beluisteren druk op de foto.


.

Op 22 oktober speelt Sonic Youth in de Ancienne Belgique in Brussel.
De groep is van label veranderd en brengt vandaag een nieuw album uit.

Mark Ibold van Pavement
"Met behulp van nieuwkomer Mark Ibold (ex-lid van de indie-rockband Pavement) hebben ze 12 sterke en boeiende songs gerealiseerd. Men vindt alle muzikale eigenschappen van Sonic Youth terug op het album, de primaire klanken en de no wave van de eerste dagen, de radicale maar meer gestructureerde toon van de jaren '90, tot de meer gerichte en eigentijdse ontdekkingen van de laatste jaren", aldus Live Nation.
Tickets voor het concert kunnen vanaf maandag 8 juni gereserveerd worden op www.proximusgoformusic.be of op het nummer 0900/260.60. De prijs voor een ticket bedraagt 32 euro

06-06-2009 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox: "Ik rook wiet

Megan Fox: Ik rook wiet

http://img198.imageshack.us/img198/8554/meganfoxi.jpg

Megan Fox houdt ervan haar persoonlijk leven prijs te geven. Deze keer zorgt ze voor opschuddig door een uitspraak over wiet.

Megan vertelde eerder onder meer dat ze niet goed voor zichzelf zorgt, dat ze biseksueel is en dat ze alle acteurs en actrices een soort van prostituees vindt.

Nu heeft de seksbom tegen GQ magazine verteld dat ze wiet rookt en dat ze hoopt dat Amerika de drug legaliseert. "Ik kan niet zeggen hoeveel gezeik ik heb gehad omdat ik openlijk zeg dat ik wiet rook. Mensen denken dat het iets voor hippies is en heel raar om te doen, maar dat is het helemaal niet".

06-06-2009 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik kan het zeggen

Ik kan het zeggen



http://img269.imageshack.us/img269/4972/rak0a.jpg


Ik kan het in het Saans zeggen
Te quiero...

Ik kan het in het Grieks zeggen
S'agapo...

Ik kan het in het Duits zeggen
Ich liebe dich...

Ik kan het in het Latijns zeggen
Ego te amo...

Ik kan het in mijn eigen woorden zeggen
Ik hou zielsveel van jou


06-06-2009 om 08:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
05-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle verlaat kliniek met miljoenendeal op zak

Susan Boyle verlaat kliniek met miljoenendeal op zak

Om Susan te bekijken druk op de foto.


.

Susan Boyle heeft gisteren de kliniek verlaten waar ze het voorbije weekend wegens een emotionele inzinking was opgenomen. Dat meldt The Sun. De Schotse zangsensatie is meteen ondergedoken bij een vriendin om de media te ontvluchten. Wel had ze een ontmoeting met platenbazen voor ze de kliniek in Londen verliet. Naar verluidt heeft ze een contract van 9 miljoen euro op zak. "Ze stelt het goed. Ze heeft gepraat met de bazen van Sony, die haar hebben gezegd dat haar deal niet in het gedrang komt en dat ze alle tijd moet nemen om er weer bovenop te komen".

05-06-2009 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Brown voor vijfde keer vader

Bobby Brown voor vijfde keer vader

http://img38.imageshack.us/img38/2639/bobbybrown.jpg

Bobby Brown, de ex-man van zangeres Whitney Houston, is voor de vijfde keer vader geworden. Bobby maakte het babynieuws bekend tijdens een optreden in de Rok nightclub in Las Vegas. Hij schreeuwde: "Ik heb net een kindje gekregen. Vier dagen geleden werd mijn zoontje Cassius geboren!" De moeder is zijn vriendin en manager Alicia Etheridge. In totaal heeft Bobby nu vijf kinderen bij verschillende moeders, waaronder dochter Bobbi Kristina (15) met Whitney Houston. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.

05-06-2009 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus weigert groenten te eten

Miley Cyrus weigert groenten te eten

http://img189.imageshack.us/img189/2522/mileycyrusl.jpg

Tienersterretje Miley Cyrus weigert groenten te eten. Niet bepaald choquerend nieuws, zegt u? Wel in Hollywood, waar anorexia, slaatjes en water hoogtij vieren.

Cyrus is zangeres en actrice en staat momenteel in de belangstelling in haar rol als Hannah Montana. De piepjonge Cyrus verdedigt haar keuze met de volgende historische woorden: "Het eten van groene dingen vind ik maar raar, groene dingen zijn bijna altijd vies."

05-06-2009 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis betaalt tickets 70.000 fans terug na half uur panne

Oasis betaalt tickets 70.000 fans terug na half uur panne

Om Wonderwall te bekijken druk op de foto.


.

Oasis gaat de tickets van 70.000 fans terugbetalen, nadat het eerste optreden van hun zomertournee in thuisstad Manchester even de mist inging. Wie de rekening uiteindelijk zal mogen betalen is niet meteen duidelijk, maar hij of zij zal een slordige 3 miljoen pond mogen ophoesten.

Rock n' Roll Star
Oasis begon gisteravond aan de eerste van drie uitverkochte avonden in Heaton Park in thuisstad Manchester. 70.000 fans hadden eerder al Twisted Wheel, Reverend and The Makers en Kasabian als opwarmers gekregen, toen de bandleden van Oasis rond 21 uur het podium betraden. Maar bij het eerste nummer liep het al meteen mis. Op het einde van 'Rock n' Roll Star' viel het geluid uit en verdween de band terug van het podium.

Generator
Vijf minuten later kwamen ze terug en zetten ze 'Lyla' in, maar ook toen ging het grondig fout. Blijkbaar had de generator achter het podium het begeven, het geluid viel opnieuw uit en dus zat er niks anders op dan de generator te herstellen. Pas dik een half uur later kwam Oasis uiteindelijk terug het podium op, waarop frontman Liam Gallagher de waanzinnige meute meedeelde dat het vanaf nu 'a free gig' was. Ook broer Noel excuseerde zich bij de fans en beloofde 'a full refund' aan alle 70.000 aanwezige fans, wat neerkomt op een bedrag van zo'n 3 miljoen pond (3,4 miljoen euro).

Rock Werchter
De band speelde zijn set nadien zonder problemen uit, met hits als 'Wonderwall', 'Don't Look Back In Anger', 'Champagne Supernova' en 'Live Forever'. Oasis speelt ook zaterdag en zondag nog in Heaton Park. Op donderdag 2 juli is de band headliner op Rock Werchter.

05-06-2009 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Gascoigne te labiel voor deelname aan realityshow

Paul Gascoigne te labiel voor deelname aan realityshow

http://img190.imageshack.us/img190/4407/paulgasciogne.jpg

Voetballegende Paul Gascoigne mag niet deelnemen aan de Britse realityshow 'I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!'. Volgens de bazen van zender ITV is 'Gazza' mentaal te labiel. Onlangs belde Gascoigne zijn nieuwe vriendin tijdens een nachtje stevig stappen en vertelde hij haar dat hij zelfmoord wilde plegen. Dat meldt The Sun.

De 42-jarige alcoholverslaafde had vorige maand nochtans een contract getekend om deel te nemen aan 'I'm a Celebrity...' Maar nadat Susan Boyle instortte na de finale van 'Britain's Got Talent', ook een programma van ITV, zijn de bazen daar op hun hoede. Gascoigne moest een psychiatrische test afleggen waaruit bleek dat hij mentaal te labiel is. Zender ITV probeerde Gascoigne al jaren te strikken voor de realityshow waarin bekende figuren in de Australische jungle aan hun lot worden overgelaten. De tv-bazen zoeken nu een andere ex-voetballer om de plaats van Gascoigne in te nemen.

05-06-2009 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!